Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Το Πασόκ εφαρμόζει τη διαφάνεια...


Από τα σημερινά "ΝΕΑ" το ρεπορτάζ για την κάρτα μέλους του Κινήματος και την προσωπική επιστολή του Γιώργου στους αποδέκτες της. Σήμερα έλαβα κι εγώ τη δική μου και έγραφε αυτό ακριβώς που αναγράφεται και στη φωτό των "Νέων": "Αγαπητέ Στυλιανέ" (λέτε να φωτογράφησαν την επιστολή που έστειλε ο Πρόεδρος σε μένα?)... Αύριο θα καταθέσω την ετήσια συνδρομή μου, ως ελεύθερος επαγγελματίας: ανέρχεται σε 36 ευρώ. Το Πασόκ, ως σύγχρονο κόμμα, όρισε διαφορετική-μικρότερη συνδρομή για τα μέλη του που δεν έχουν οικονομική άνεση (πχ μαθητές, σπουδαστές, μέλη ίδιας οικογένειας). Καλή αρχή!

7 σχόλια:

Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ερέτριας είπε...

Τί έγινε? Τη δική σου επιστολή έδωσες για το ρεπορτάζ?? E, Στυλιανέ?

Στέλιος είπε...

Λες? Το επόμενο βήμα είναι να με κάνουν... υπουργό! Χεχε!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα συντροφε Στελιο,μια ερωτηση
σχετικα με τις καρτες.Για τους ανεργους ποση ειναι η ετησια συνδρομη?
Sofia

Στέλιος είπε...

@Sofia: Σοφία προφανώς είναι ειρωνική η ερώτησή σου, αλλά το δικαίωμα κάθε πολίτη να οργανώνεται σε κόμματα, συνδικάτα κλπ για την καλύτερη προώθηση των αιτημάτων του, εμπεριέχει και υποχρεώσεις: να πληρώνεις μία άλφα συνδρομή, να συμμετέχεις στα όργανα κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Καλη σου μερα συντροφε Στελιο,και μονο που το σκεφτηκες με πειραξε αλλα να το γραφεις κιολας?η ερωτηση μου αφορα τον αδερφο μου,και σκεφτηκα σοβαρα να ρωτησω εσενα,που εχεις παρει ηδη την καρτα.Εγω οπως ξερεις ειμαι οργανωμενο μελος στην οργανωση της περιοχης που μενω εδω στην γερμανια και γνωριζω τις υποχρεωσεις των μελων και φιλων.Με παρεξηγησες συντροφε και ειλικρινα στεναχωρηθηκα.
Φιλικα σοφια

Στέλιος είπε...

@Sofia: Σοφία μου προς ένδειξη ειλικρίνειας δημοσιεύω το σχόλιό σου και ζητώ συγγνώμη. Αλλά ακούδσαμε τόσες πολλές επικρίσεις και ειρωνίες στη Ελλάδα για το θέμα της κάρτας, που σε ... πήρε και σένα η μπάλλα. Τώρα, γι'αυτό καθεαυτό το θέμα, θεωρώ ότι λογικά είτε δε θα πληρώσει καθόλου είτε θα πληρώσει το ελάχιστο ποσό όπως και οι φοιτητές. Βλ. καλύτερα στο site του Πασόκ. Και πάλι συγγνώμη.

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρειαζετε να ζητας συγνωμη ημουν σιγουρη πως παρεξηγησες την ερωτηση μου,και με το δικιο σου αφου οπως λες υπαρχουν δυστυχως πολλοι επικριτες με πηρε η μπαλλα και εμενα.Ολα καλα.
Σοφια