Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Το Πασόκ προχωρά με ιδέες και για την εσωτερική διαφάνεια!

Ενδιαφέρον το ρεπορτάζ της Βασ. Σιούτη στην "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία":

"Μία επιστολή... με άρωμα Ομπάμα θα λάβουν από το Γ. Παπανδρέου 750.000 μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ μέσα στις επόμενες μέρες. Θα θυμίζει πολύ τα γραπτά μηνύματα που έστελνε προεκλογικά ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, με στόχο να κινητοποιήσει τους οπαδούς του, αλλά και να γεμίσει το ταμείο του. Στην ίδια κατεύθυνση, ο Γιώργος θα απευθύνει θερμά λόγια στους «συντρόφους» και θα τους προσφέρει μια πλαστική (προσωρινή) κάρτα μαζί με... ένα έντυπο ταχυπληρωμής. Μελετώντας επί μήνες την επικοινωνιακή πολιτική του Μπαράκ Ομπάμα, αλλά και την επιτυχία του να σπάσει κάθε προεκλογικό ρεκόρ οικονομικών εισφορών, οι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ κατέληξαν στο συνδυασμό οργανωτικής και οικονομικής πολιτικής: όποιος πληρώνει την ειδική συνδρομή, θα παίρνει και τη μόνιμη κάρτα μέλους. «Μελετήσαμε τι γίνεται στα άλλα σοσιαλιστικά κόμματα και υιοθετήσαμε αυτό που γίνεται στο σύνολο των σκανδιναβικών κομμάτων, αλλά και στο γερμανικό SPD», εξηγεί ο διευθυντής του ΠΑΣΟΚ. Θα εκδίδεται απόδειξη για κάθε ευρώ και τα στοιχεία θα κατατίθενται στη Βουλή, αλλά από τον Μάιο και μετά θα αναρτώνται και στο Διαδίκτυο», μαζί με τους τριμηνιαίους ισολογισμούς του ΠΑΣΟΚ".

Ολο το δημοσίευμα, εδώ.

5 σχόλια:

Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ερέτριας είπε...

Μάλιστα μας έχουν στείλει και mail για τη διαδικασία και μας έχουν υποσχεθεί πως από 60 (έτσι έλεγαν παλαιότερα)-100% (έτσι λενε σήμερα) του ποσού που θα συγκεντρωθεί θα έρθει στις ΤΟ και τις ΝΕ. Το ελπίζουμε γιατι μέχρι τώρα καμιά 10ρια άτομα πληρώνουμε όλα τα έξοδα!

Στέλιος είπε...

Μακάρι να εκσυγχρονισθεί η δομή! Πάντως στην Πολίχνη Θεσ-νίκης η Τοπική είναι σαν ανοικτό Ιντερνετ Καφέ και είναι ενδιαφέρουσα προσπάθεια!

Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ερέτριας είπε...

Και μεις το παλεύουμε... Έχω κάνει αίτηση για ηλιότοπο και για κανα pc... Περιμένω!

nikkos είπε...

Η συγκεκριμένη κίνηση είναι προς την θετική κατεύθυνση.
Στόχο έχει την οικονομική αυτοτέλεια , την αυτοχρημαδοτηση.
Μακάρι να πετύχει και να ξυπνήσουν και τα αλλά κόμματα να την εφαρμόσουν.

ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ είπε...

Είμαι μέλος σε Οργάνωση, που τυπικά αριθμεί 7.500 (!)μέλη.
Οι επτά της Σ.Ε. και δύο τρεις ακόμη, συμβάλλουμε οικονομικά στην ενισχυση της Τ.Ο.
Θα σωθούμε με αυτό το μέτρο και ας έχουν κάποιοι αντιρρηση για την έκδοση της Κάρτας.

Λυκούργος Μυτιληναίος