Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

"Μεγάλος Ελληνας" ο νεκροθάφτης του Κυπριακού?

Οσα έλεγα εδώ και μέρες για την εκπομπή του Σκάϊ "Μεγάλοι Ελληνες" (βλ. εδώ και εδώ), επαληθεύονται και οι αντιδράσεις ήδη άρχισαν να εμφανίζονται και αλλού...

Στο blog hakis-hakis:

Καταγγελία αναγνώστη για τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ του Σκάϊ:


"Καλά εκεί στον ΣΚΑΙ πάνε καλά ρε παιδιά;

Με έχουν τον Κωνσταντίνο Καραμανλή στους "ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ", και δεν έχουν τον Ανδρέα Παπανδρέου;; Αν δεν είναι αυτός Μεγάλος τότε ποιος είναι;; Το πιο πιθανό που δεν έβαλαν τον Ανδρέα είναι πως θα ήταν άνιση μάλλον η ψηφοφορία λόγω της λαοφιλίας και της αγάπης του από τον Ελληνικό Λαό. Για ακόμη μία φορά θα έβγαινε παμψηφεί, και θα τους έκανε ρεζίλι τους κυρίους,αφού μπορεί να περνούσε ακόμη και τον Μέγα Αλέξανδρο. Κανείς δεν έχει πει τίποτα μέχρι στιγμής και απορώ γιαυτό.
Όμως ίσως είναι και δίκαιο αυτό επειδή τέτοιοι ηγέτες κρίνονται για το πόσο πραγματικά Μεγάλοι είναι από την ίδια την ιστορία, και όχι από μικροπρεπείς δημοσκοπήσεις τηλεοπτικών σκοπών και τηλεθεάσεων.
Τέτοιοι ηγέτες περνάνε μια φορά στα 1000 χρόνια, πέστε τους να ξέρουν εκεί στο ΣΚΑΙ".

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλιο δικό μας: ο Σκάϊ δεν έβαλε βέβαια ο ίδιος τον Καραμανλή μέσα στην 10άδα. Ψήφισαν οι δεξιοί και τον έβγαλαν (ο Ανδρέας κατέλαβε, αν δεν κάνω λάθος, την 13η θέση και η Μελίνα την 14η). H "πονηριά" του Σκάϊ είναι ότι οργάνωσε έτσι την εκπομπή ώστε να φτάσουμε στο όνειδος να διαγωνίζονται προσωπικότητες εγνωσμένου κύρους, τις οποίες η Ιστορία έχει δικαιώσει, με άλλες αμφιλεγόμενες, τις οποίες η Ιστορία έχει καταδικάσει!

2 σχόλια:

TiΛεμεΤωρα είπε...

Μιλαει για μεγαλους Ελληνες και βεβαια οι μεγαλοι Ελληνες εξωριστηκαν ή θανατωθηκαν οπως ο Κολοκοτρωνης ή ο Α!!! λειπει ο Αρης Βελουχιωτης. Σιγα μην το κωλοκαναλο .... Τελος τον Παπανδρεου σωστα δεν τον περιλαμβανει αφου ειναι Εβραικης καταγωγης. Τωρα θα μου ο Μπεν Ζελον "Βενιζελος" γιατι ειναι στους Ελληνες?

Στέλιος είπε...

@Τί λέμε τώρα: καλά, μην το πας τόσο μακρυα και με τέτοια λιακοπούλεια λογική!