Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

Αλητεία...

Από το πρωϊ, οπότε και κυκλοφόρησε το "Πρώτο Θέμα" με τη δημοσκόπηση της "ALCO", που δίνει άνοιγμα της ψαλίδας ΥΠΕΡ του Πασόκ, παρακολουθώ το trailer του MEGA για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων των 8.00.

Ε, λοιπόν, στο trailer "διαφημίζονται" ειδήσεις για τους αγρότες, τον προϋπολογισμό, τον Σαρκοζί (!), αλλά ΟΧΙ για την νέα δημοσκόπηση, η οποία στέλνει ... στον κάλαθο των αχρήστων την "πρετεντέρεια" δημοσκόπηση της MRB του Θεοδωρικάκου, που ευνοούσε τον Καραμανλή!

ΑΛΗΤΕΙΑ... Εχουν γνώση, όμως, οι φύλακες...

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αμήν. Σύντροφοι, χρειάζεται τώρα σοβαρότητα και οι απόψεις μας να διατυπώνονται από την οπτική γωνία του αυριανού πρωθυπουργού.

Nikos Lioliopoulos είπε...

Περιμένω την επέμβαση εισαγγελέα για το θέμα τον δημοσκοπήσεων.
Εγω προσωπικά εμπιστεύομαι ΜΟΝΟ τις public issue και VPRC. Και αν δει κανεις τα αποτελέσματα τους θα καταλάβει.
Οσο για το κανάλι τη να πώ ;Τα εχεις πει άλλωστε πολλές φορες και εσύ.
Πολύ σωστά.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα.Συντροφοι υπαρχει καποιο προβλημα με το blog του κρογια δεν ανοιγει η σελιδα.Δεν θελει να τον διαβαζουμε αλλο?? Sοφια

VAD είπε...

Καταλαβαίνετε τι αγώνας χρειάζεται για να παλέψεις του Λαμπρακο-τέτοιους,που όταν το πάρουν απόφαση ότι δεν μπορούν να σώσουν τον Καραμαν-Αλή,θ'αρχίσουν να γλύφουν το χέρι του ΓΑΠ

Στέλιος είπε...

@Sofia: το πρόσεξα κι εγώ με τον Κρόγια και του έστειλα μήνυμα. Χαίρομαι πάντως που με θεωρείτε ένα είδος αντιπροσώπου του και εδοποιείτε εμένα :)

Στέλιος είπε...

@Λιολιόπουλος: δεν μπορ'ω να καταλήξω ποιά είναι η έγκυρη. Πάντως GPO, RASS και MRB είναι φανερό ότι παίζουν παιγνίδια. Στις προηγούμενες εκλογές, είχα στείλει μήνυμα διαμαρτυρίας στην MRB για τη δημοσκόπησή της που έβγαζε άθροισμα αποτελεσμάτων κομμάτων πάνω από ... 100%, και με πήρε τηλέφωνο ο ίδιος ο Μαύρος να δικαιολογηθεί!

Στέλιος είπε...

@VaD: κοίτα να κάνεις αγώνα στο Χαρτούμ και την Πιερία, ώστε να πάρουμε έδρες :)

kleftimatia είπε...

To Mega παίζει παιχνίδια εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου μην ξεχνάτε τι είχε γίνει και με την υπόθεση ζαχόπουλου με τα dvd όπου ο Ρουσόπουλος τότε είχε δώσει εντολή να μην πειραχτεί το Μεγκα και το θέμα κουκουλώθηκε το θέμα είναι ότι πλέον έχει κάνει δεξιά στροφή και το βήμα και όλα αυτά γιατί ο ΓΑΠ δεν θέλησε να τους κάνει τα χατίρια μακάρι να συνεχίσει έτσι ώστε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς όταν κυβερνήσει να μην είναι υποχείριο κανενός

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΤΟΝ ΚΡΟΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ