Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

18ο Συνέδριο ΚΚΕ...

Κόκκινο κόμμα με ... μπλε-γαλάζιο κεράκι στην κορυφή!

Διαβάζω ότι το ΚΚΕ έγινε 90 ετών και διοργανώνει το 18ο Συνέδριό του. Υπό άλλες συνθήκες θα ευχόμουν και εγώ για το κόμμα. Υπό την "παπαρηγική" όμως κατάσταση και κατάντια, στην οποία έχει περιέλθει το άλλοτε "Κόμμα του Λαού", που έχει μετατραπεί σε ένα σταλινικό απολίθωμα ακροδεξιών απόψεων, λυπάμαι αλλά δε θα φερθώ ευγενικά.

18 Συνέδριο? 18 να'ναι οι ώρες του κόμματος αυτού, λοιπόν, κι εκείνες στο κρεβάτι!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σωστος!!!
σοφια

Ανώνυμος είπε...

ρε πλυνε το στομα σου πριν μιλησεις για το κκε.σεβασου ολους οσους πεθαναν για τα οραματα του.και ειναι χιλιαδες.δεν μπορεις να μιλας για το κκε οταν υπερασπιζεσαι το πασοκ.τελος.

Στέλιος είπε...

@πρεκάριος: καταρχήν εσείς θα πλένετε το στόμα σας όταν μιλάτε σε μένα, εμένα δεν με ταίζει κανέναν κόμμα για να το υπερασπίζομαι όπως κάνει το ΚΚΕ με τους κνίρες στα πανεπιστήμια! Σε δεύτερο επίπεδο, ΑΛΛΟ το ΚΚΕ και ΑΛΛΟ οι αγωνιστές που έπεσαν για τα ιδανικά τους! Το κόμμα σας είναι ένα ακροδεξιό καρκίνωμα που έμεινε προσκολλημένο στο παρελθόν. Θα επανέλθω με σχετική ανάρτηση.

Στέλιος είπε...

@πρεκάριος: για να μην σου θυμήσω πόσους "τιμημένους" συντρόφους σου "έφαγε" ή "κατέδωσε" το ίδιο το κόμμα σου, όταν πια αυτοί δεν ήταν αρεστοί στην κυρίαρχη ομάδα στο Πολίτ Μπυρό σας! Πχ Νίκος Ζαχαριάδης... Σου θυμίζει κάτι το όνομα?

Ανώνυμος είπε...

πασοκε υπερασπισου την αστικη σου ταξη και ριξε τη λασπη σου στο κκε μονο οπως εσυ ξερεις.γιατι την πολιτικη του δεν μπορεις να την χτυπησεις με αλλο τροπο.ειδικα αν εισαι και απο τα μεσα οπως καταλαβα,θα ξερεις καλυτερα.δεν πα να επανελθεις.το θεμα ειναι πως ο λαος σας πηρε χαμπαρι και σας παιρνει καθε μερα και περισσοτερο.
υ.γ. οι αγωνιστες δεν πεθαναν για τα ιδανικα του βολεματος,πεθαναν για τα ιδανικα του κομματος και πριν πεθανουν φωναζαν ζητω το κκε.κατι που δεν μπορεις να καταλαβεις ουτε στα πιο τρελα σου ονειρα.
και θα στο ξαναπω.πλυνε το στομα σου πριν μιλησεις για το κκε.αν δεν μπορεις να σεβαστεις την ιστορια του τοτε μην μιλας καθολου.
εκπροσωπε της αστικης ταξης,φτανει πια η καραμελα σας.

Στέλιος είπε...

@πρεκάριος: δημοσιεύω την απάντησή σου μόνο και μόνο για να έχει η επιστημονική κοινότητα ένα δείγμα φρασεολογίας και συμπεριφοράς του παλαιολιθικού homo communisticus! Κλασσική φρασεολογία, ξύλινη γλώσσα, τύφλωμα, και διάφορα άλλα αηδιαστικά!

ΥΓ. Δεν μου απάντησες για τον Ζαχαριάδη!