Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

MEGAλα παιχνίδια...

Χθες το βράδυ, στο MEGA, Πρετενταράκοι και Θεοδωρικάκηδες επιχείρησαν να παρουσιάσουν (βλ. και εδώ) το "άσπρο-μαύρο"!

Ενώ το Πασόκ διατηρεί στη μηνιαία δημοσκόπηση της GPO σταθερό προβάδισμα με 3,6 μονάδες από 5 μονάδες που έδινε η προηγούμενη μέτρηση της ίδιας εταιρίας (βλ. εδώ και εδώ), το κλίμα ήταν "πανηγυρικό" υπέρ της ΝΔ αλλά και του αρχι-άχρηστου Καραμανλή προσωπικά
! Στην πρόθεση ψήφου το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 31,7% έναντι 28,1 της ΝΔ. Ακολουθούν ΣΥΡΙΖΑ με (μονοψήφιο) 8%, ΚΚΕ με 7,7%, ΛΑΟΣ με 5,7%, Οικολόγοι 3%, ενώ στο 14,4% ανέρχεται η λεγόμενη αδιευκρίνιστη ψήφος. Στην παράσταση νίκης το ΠΑΣΟΚ διατηρεί μεγάλο προβάδισμα 17 μονάδων (53,7% έναντι 37%). Η δε μείωση της 1,5 μονάδας οφείλεται αρχικά στην συσπείρωση των οπαδών της ΝΔ (όσοι της έμειναν και δεν βλέπουν μπροστά τους από την τύφλωση!) και στο δικαιολογημένο κλίμα "αισιοδοξίας" που δημιούργησε ο ανασχηματισμός στο απελπισμένο νεοδημοκρατικό ακροατήριο.

Και ερχόμαστε στον ... ηλιθιώδη δείκτη της καταλληλότητας για την πρωθυπουργία, που εφηύραν οι εταιρίες επί Σημίτη για να τονώνουν το "εγώ" του πρώην πρωθυπουργού!

Και ας μου απαντήσει ο κάθε λογικός άνθρωπος: ο αρχι-άχρηστος ... προηγείται με 45% έναντι 32,7% του Γιώργου Παπανδρέου
!!! Για ποιό λόγο άραγε? Επειδή καταλήστευσε το κράτος, επειδή ζούμε σε κλίμα ανασφάλειας, επειδή απολύεται κάθε μέρα κόσμος, επειδή δε λειτουργεί τίποτε, επειδή θερίζει η ακρίβεια? Θαυμάστε σειρά ... ερωτημάτων: "ποιός είναι ο συμπαθέστερος", "ποιός είναι ο εξυπνότερος", "ποιός είναι ο πιο ευαίσθητος" και άλλες ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ!

Οπως πολύ ορθά διάβασα στο "Κουρδιστό Πορτοκάλι":
"E
ίναι δική μας υπόθεση οι εκλογές-ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές. Είναι υπόθεση των 50000 Ελλήνων bloggers κι όχι των ξεπουλημένων μηντιαρχών οι οποίοι με το στανιό θέλουν να ξαναβγάλουν τον Καραμανλή, τον Βατοπεδινό, πρωθυπουργό. Κι αυτό επειδή ο Γιώργος Παπανδρέου, δεν είναι ο υποταχτικός συνομιλητής. Η κυβέρνηση Καραμανλή είναι μια τελειωμένη υπόθεση, όσο ζόρι κι αν τραβάνε οι κρατικοδίατοι γκαλοπατζήδες και οι εργοδότες-χορηγοί τους".

2 σχόλια:

Stefan είπε...

Στέλιο κάνεις το εξής γυρίζεις το κανάλι θα προτιμούσα να μην έστελνε το ΠΑΣΟΚ στελέχη του στην μεγαλύτερη του κώλου εκπομπή

Ανώνυμος είπε...

Λέγεται οτι ο Πρετεντερ.τελευταία εχασε οτι πιο πολύτιμο είχε γιά να τονώνει τον οργανισμό του.......αληθεύει?