Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2009

Με ανασχηματισμό 3 μηνών και "φτιαγμένες" δημοσκοπήσεις, και πάλι πίσω είναι!

Με τον ανασχηματισμό τους μας "τα'πρηξαν" επί 3 μήνες, με τα "φτιαγμένα" MEGAλα γκάλοπ τους πήγαν να μας τον παρουσιάσουν περίπου ως το ... όγδοο θαύμα του κόσμου, και ΟΜΩΣ δύο νέες δημοσκοπήσεις (της ALCO για το "Πρώτο Θέμα" και της MRB για τον "Ελεύθερο Τύπο") τους δείχνουν πάλι πίσω! Με 3%! Σταθερά πρώτο το Κίνημα. Μπορεί βεβαίως να πανηγυρίζουν οι ηλίθιοι ότι ... "έκλεισε η ψαλίδα" (τί έκαναν δηλαδή και έκλεισε, μόνον παραπάνω ξύλο έδωσαν).

Μα, ρε σκιτζήδες, ΑΝ με τόση "διαφήμιση" κατορθώσατε να ... τσιμπήσετε 1 ή 2 μονάδες (εξαρτάται πάντα και από την προηγούμενη μέτρηση κάθε ξεχωριστής εταιρίας), και ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ συνεχίζετε να βλέπετε την πλάτη του Πασόκ, ΤΟΤΕ, σε λίγες μέρες που θα αρχίσουν οι τριβές, οι νέες αυξήσεις, οι αλληλοεπικαλύψεις των άχρηστων υπουργών σας, τα σκάνδαλα, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ? ΠΟΣΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΠΙΣΩ?

Βλ. εδώ και το ανάλογο σχόλιο του Γ.Κρόγια.
Βλ. εδώ για τα "παιχνίδια" Μπόμπολα ("Εθνος", "Πρώτο Θέμα") να επανεμφανίσει δήθεν "δυνατό" τον Καραμανλή... ΔΕν μπορούν με τίποτε να "χωνέψουν" τον Γιώργο Παπανδρέου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: