Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

Δε χρειάζεται τώρα μία διαγραφή ο Βερελής?

Μετά από τον αγώνα που έδωσε ο Γιώργος μαζί με εμάς που τον πιστέψαμε, και παρά τους χλευασμούς που υπέστημεν τόσο καιρό από τα μεγάλα συγκροτήματα, τους εκδότες και τους υποστηρικτές του Βενιζέλου, ήρθαν πλέον οι καλές μέρες και το Κϊνημα ανέκαμψε. Εξ αρχής ξεκαθάρισα ότι ΟΠΟΙΟΣ (μα όποιος!) διαταράξει την καλή αυτή πορεία, πρέπει να διαγραφεί και να παραδοθεί στη ... δημόσια χλεύη των απλών πολιτών που ψηφίζουν το Πασόκ, διότι δεν μπορούμε να ανεχτούμε άλλους βεντετισμούς. Ετσι, όταν σήμερα διάβασα στην "Ελευθεροτυπία" τις δηλώσεις Βερελή (εκ των υποστηρικτών του Βενιζέλου στην εσωκομματική διαδικασία του περασμένου Νοεμβρίου...), με τις οποίες ζητά ... κοινό υπουργό οικονομίας όλων των κομμάτων, το πρώτο που σκέφτηκα είναι ότι ο άνθρωπος: (α) τα έχει χάσει, και, (β) θέλει δημόσιο ξεφώνημα, διότι, ΤΩΡΑ που ο κόσμος προσβλέπει στον Γιώργο, αυτός επαναφέρει τις "οικουμενικές" λύσεις! Αρχικά, σκέφτηκα ότι ίσως είμαι υπερβολικός, είπα να το "καταπιώ" και να μη δημιουργήσω θέμα, αλλά μετά διαπίστωσα ότι και ο Κρόγιας το είδε με δυσπιστία. Οπότε δεν κρατήθηκα!

Υ.Γ.: η αγανάκτηση για τον "ξερόλα" από ό,τι βλέπω είναι ... πάνδημη! Βλ. εδώ και εδώ και εδώ!

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η νοοτροπία των διαγραφών δεν έχει θέση σε ένα ανοιχτό δημοκρατικό κόμμα. Κρίμα που διατυπώνετε τέτοιες θέσεις. Πίσω από τους ισχυρισμούς σας διακρίνεται μία εξουσιομανία: το ΠΑΣΟΚ να ξαναέρθει στην εξουσία και οι άλλοι να πάνε να.....

Λογικό, όταν κάνεις χρήση του blogging για λιβάνισμα, τι να περιμένει κανείς..Συμφωνώ ρε φίλε μαζί σου.

Ο Βερελής λέει παπαριές...άλλωστε έχετε Λούκα!!!! Μετά τον Αλογοσκούφη, Λούκα Κατσέλη,

Βοήθα Παναγιά!

blogger είπε...

Πως να μην το δω με δυσπιστία όταν βλέπω ότι πάντα από τους ίδιους κύκλους ξεπετάγονται τέτοιες απόψεις;
Σήμερα - αύριο περιμένω και άλλους...

αντωνης είπε...

Ακριβως οτι εγραψες στον τιτλο της αναρτησης σκεφτηκα και εγω Στελιο. Οξω ρεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

konstantinos chouvardas είπε...

Έτσι πέτσα!!!! Σωστός!!!

Την λύση την εχει δώσει το 8ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ καμία συνεργασία... Αν του Βερελή του αρέσει η πολιτική της Ν.Δ. να πάει εκεί και να την εφαρμόσει... εκτός αν δεν εχει κατάλαβε οτι εχουμε διαφορετικές αξίες και προτεραιότητες... απο την Ν.Δ.

Τέτοιες ενέργειες και τέτοιες δηλώσεις ειναι που πριν ενα χρόνο λέγαμε οτι υπονομεύουν το ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου!!!

Έχουμε πρόγραμμα, έχουμε θέσεις και με αυτές θα κυβερνήσουμε...

anarxaszante είπε...

φΦυσικά και χρειάζεται

Στέλιος είπε...

@Ανώνυμος: αγαπητέ ..ανώνυμε, δημοκρατικό κόμμα δε σημαίνει ότι θα βγαίνει ο καθενας και θα λέει το κοντό και το μακρύ του, όταν υπάρχουν αποφάσεις συνεδρίου που αποκλείουν τέτοιου είδους "συνεργασίες". Αυτό δεν είναι κόμμα, είναι ... ΣΥΡΙΖΑ! Οπου ο κάθε πονεμένος λέει την μ...κία του. Ας πάμε όμως και στην ουσία της πρότασης του Βερελή, γιατί τον παρουσιάζεις ως πολιτικό "φωστήρα" εν σχέσει με άλλους (η δε Λούκα είναι και καθηγήτρια πανεπιστημίου, ο Βερελής ΤΙ είναι?). Λέει λοιπόν ο Βερελής: "ΤΩΡΑ που είναι στα δύσκολα η ΝΔ, να συνεργαστούμε με κοινό υπουργό οικονομίας, να την ξελασπώσουμε και τον Απρίλιο εκλογές με τη ΝΔ ξελασπωμένη"!!! Αν αυτό το θεωρείτε λογικό, τί να σας πω. Συληπητήρια! ΥΓ: εγώ γράφω όσα γράφω γιατί τα πισεύω, επί 20 έτη διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, δεν έλαβα ποτέ ούτε μία δημόσια θέση ούτε χρήματα από το δημόσιο. Οπότε, μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα σας.Δεν γινοταν απο την στιγμη που ειδα και τον τιτλο,που με βρισκει απολυτα συμφωνη,να μην γραψω και εγω δυο λογια.Δεν ξεχναω στο συνεδριο την ομιλια του.Ειχε πει με πολυ παθος και θυμο:γιατι να μην ειναι σημερα εδω ο σημιτης? θαρρεις και εφταιγε ο Παπανδρεου που δεν ηταν ο σημιτης στο συνεδριο!Και με τιποτα δεν πιστευω πως ο βερελης σκεφτετε περισσοτερο απο ολους το καλο της χωρας,αλλου αποσκοπει αυτο ειναι σιγουρο.Την καλησπερα μου και στον κρογια,και επειδη δεν σας γραφω συχνα μην εχετε την εντυπωση πως δεν σας διαβαζω,δεν υπαρχει μερα που να μην μπω στα blog σας.Φιλικα σοφια

blogger είπε...

Δεν έπαιζα ένα joker καλύτερα;
Να και ο Πάγκαλος. Και μάλιστα, για 4 υπουργεία!

Γιώργος Ασημακόπουλος είπε...

Χρειάζεται! Οι απόψεις και η αυτόνομη λειτουργία έχουν κόστος...

Στέλιος είπε...

@krogias: ο Πάγκαλος τουλάχιστον, Γιώργο, έθεσε προϋποθέσεις που ακυρώνουν το ρόλο της ΝΔ. Και εν πάσει περιπτώσει, είναι ο Πάγκαλος, έχει κατοχυρώσει το δικαίωμά του να κάνει υπερβατικές τοποθετήσεις. Ο Βερελής από πού μας ξεφύτρωσε? Μήπως ο "μελλοντικός αρχηγός της δημοκρατικής παράταξης" ήθελε να δημιουργήσει πρόβλημα κι επειδή δεν μπορούσε ο ίδιος, έβαλε τον αχυράνθρωπό του?

Στέλιος είπε...

@σοφία: σ'ευχαριστούμε αμφότεροι!

blogger είπε...

Δηλαδή, πως το έχει κατοχυρώσει αυτό το δικαίωμα;
Πες το μου να το κάνω κι εγώ.
Ή σεβόμαστε τις συλλογικές αποφάσεις όλοι μας, ή είμαστε ξέφραγο αμπέλι.
Ποιος ο λόγος τόσων και τόσων εσωτερικών διαδικασιών, συζητήσεων, διαλόγου;
Να τα καταργήσουμε, αφού κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ έχουν ήδη αυτή τη δυνατότητα.

Δεν θέλω ούτε Πάγκαλους, ούτε Βερελίδες στο νέο ΠΑΣΟΚ. Ούτε καν Σημίτιδες που προφανώς ναι μεν έχουν προσφέρει, αλλά έχουν ζημιώσει κιόλας.
Και περισσότερο μου την δίνει που το έχει ξεχάσει αυτό!

aigialeia είπε...

Καλημέρα,
οι γνωστοί - άγνωστοι του ΠΑΣΟΚ ξαναχτυπούν με ενορχηστρωμένη επίθεση "περί συγκυβέρνησης" από κ. Σημίτη και κ. Πρετεντέρη ΑΕ. Ο κόσμος θέλει ικανή κυβέρνηση απαλλαγμένη από τα βαρίδια (Βερελής, Πάγκαλος, κλπ.) του παρελθόντος. Ας το καταλάβει ο ΓΑΠ κι ας απομακρύνει τα βαρίδια έγκαιρα.

Στέλιος είπε...

@krogias: εννοώ ότι ο Πάγκαλος πάντοτε έκανε προτάσεις "εκτός γραμμής" και δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς ότι δρα σε βάρος του Γιώργου. Ο Βερελής σαφώς ενήργησε "κατόπιν εντολής" ή "ρευματικού ... πατριωτισμού"!

steve είπε...

Βλέπω οτι ορισμένα σχολια γιά τον κύριο Βερελή καί τα πεπραγμένα υου στο υπουργείο μεταφορών σβήστικαν δέν ξέρω γιατί
Δεν πειράζει αλλά μια διαγραφή τη χρειάζεται είναι βαρίδι γιά το ΠΑΣΟΚ

Στέλιος είπε...

@steve: δεν ξέρω σε τί αναφέρεσαι, προσωπικά δεν έλαβα κάποιο κάποιο τέτοιο μήνυμά σου γι'αυτό και δεν το ανάρτησα.