Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008

Δεν βρήκαν γιαούρτια?

Διαβάζω ότι "αναρχικοί πέταξαν γλυκά στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, στην πλατεία Αριστοτέλους. Ο δήμαρχος είχε μεταβεί στο σημείο, ώστε να παραστεί σε εκδήλωση του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού, που μοίρασε δώρα σε παιδιά με ειδικές ανάγκες. Τα γλυκά μοιράζονταν, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, από τους διοργανωτές στους πολίτες" (βλ. εδώ).

ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ: τί τους έφταιξαν τα γλυκά να τα χαραμίσουν? ΧΑΘΗΚΑΝ τα γιαούρτια και μάλιστα τα ξυνισμένα?

(Το πώς το ευχαριστήθηκα... Να αγιάσει το χεράκι τους!)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

260 ατομα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ κρεμονται απο το λαιμο του Βερελη,αυτοι δεν ειχαν δικαιωμα εργασιας και ο κυριος Βερελης τους πεταξε στο δρομο χωρις να τους ρωτησει καν απλα τους συνταξιοδοτησε υποχρεωτικα,δεν ειχαν το δικαιωμα να τερματισουν την καριερα τους συμφωνα με το νομο και το συνταγμα,η οποτε αυτοι ηθελαν οπως γινεται παγκοσμιως,αλλα ο Βερελης πετυχε την παγκοσμια πρωτοτυπια να τους στειλη στη συνταξη με το ετσι θελω.
Πως λοιπον να παιρναμε εκλογες το 2004 με τετοιυς εφιαλτες,και με τετοιες ενεργειες σαν και αυτη που αναφερω ενδεικτικα.

Στέλιος είπε...

@ανώνυμος: αυτό βέβαια το σχόλιό σου πήγαινε στην προηγούμενη ανάρτηση, αλλά οκ. Δεν το ξέρω το θέμα, πιθανός να έχεις δίκιο, και για μία ακόμη φορά φαίνεται το πόσο είχαν απομακρυνθεί από τον κόσμο οι κυβερνήσεις Σημίτη. Διότι, καλάη-καλή η οικονομική εξυγίανση αλλά όχι και να πεθάνει ο κοσμάκης της πείνας.

Νίκος Λαγκαδινός είπε...

Στέλιο, αυτά που λένε οι μεγαλοσχήμονες πρώην βαρόνοι του ΠΑΣΟΚ είναι παπαριές. Δεν έχουν καμιά απολύτως πολιτική βάση. Ενώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, με τη Νέα Δημοκρατία να καταρρέει και τον Καραμανλή να αποσυντίθεται, αυτοί βγαίνουν και πουλάνε παρλαπίπες! Ντρέπομαι να επιχειρηματολογήσω εναντίον των αιτιάσεων που προβάλλουν με θράσος...

Νίκος Λαγκαδινός είπε...

Κι εγώ σε λάθος ανάρτηση έστειλα το σχόλιο. Δεν πειράζει. Ωστόσο, ευχαρίστως να πέταγα κι εγώ γιαούρτια στον περί ου ο λόγος!