Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

Στο Μεσαίωνα ζουν?

Μετά τη (νεοδημοκρατική) δήλωση ότι το ίντερνετ είναι ... διαβολικό, έρχεται τώρα ο απαράδεκτος Υπουργός (νεοδημοκρατικής) Παιδείας και γνωστός θαμών νυκτερινών κέντρων, όπως απεδείχθη, και δηλώνει το εξής "κουφό", που δεν το περιμένεις ούτε από κάποιον πολιτικό που (αυτο)προβάλλεται ως νέος αλλά ούτε και από σύγχρονο άνθρωπο (όλη η συνέντευξη, εδώ) :

"Ηδη έχουμε πάρει την έγκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ώστε σε κάθε μαθητή, φτωχό ή πλούσιο, να αντιστοιχεί δωρεάν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής τουλάχιστον μία φορά κατά την διάρκεια της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Ο στόχος είναι αυτά τα εργαλεία που μπορεί να οδηγήσουν στο έγκλημα, να μεταβληθούν σε εργαλεία που θα οδηγήσουν στην ποιοτική γνώση και στην πραγματική παιδεία" (Αθήνα, 12 Δεκεμβρίου 2008 - Συνέντευξη του Υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων Ευριπίδη Στυλιανίδη στο ραδιόφωνο του Σκάι και το δημοσιογράφο Α.Πορτοσάλτε).-

Καταλάβατε τί δήλωσε ο ... απίστευτος που θέλει να λέγεται Υπουργός Παιδείας? Οτι οι υπολογιστές είναι εργαλεία "δολοφονικά", που στα χέρια της ... πεφωτισμένης ηγεσίας του υπουργείου του (δηλ. της αφεντομουτσουνάρας του!), θα γίνουν ... "εργαλεία γνώσης"!!!

Κάτι τέτοια "κουλά" δεν έλεγε και ο Παπαδόπουλος επί "Εθνοσωτηρίου"?

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Στέλιο, καλόόό! Το έβαλα και στο "Δίκτυο"

Στέλιος είπε...

Νίκο, σερφάριζα στην σελίδα των ειδησεογραφικών πρακτορίων όταν το διάβασα και δεν πίστευα στα μάτια μου. Εκ των υστέρων, είδα ότι κι άλλοι μπλόγκερς το είχαν προσέξει.