Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2008

Ο,τι φανεί στον τρελοστεφανή!

Και μέσα σε αυτό το κλίμα της γενικής κατάρρευσης της ΝΔ, εμφανίζεται ο δήθεν "σοβαρός" και "συναινετικός" (πλην όμως οικτρά αποτυχημένος, όπως άλλωστε και οι ομοϊδεάτες του) δήμαρχος της Αθήνας, Νικήτας Κακλαμάνης, που μερικοί χαχόλοι "αριστεροί" τότε τον ψήφισαν, και τί δηλώνει? Διαβάστε: «Ο Καραμανλής "πληρώνει" το όχι στους Αμερικανούς» !!!


Τι μας λες ρε Νικήτα? Αλήθεια? Από πότε γίνατε ... αντιστασιακοί και δεν το ξέραμε? Πότε είπε "όχι" στους Αμερικανούς ο δικός σας? Από πότε η συνεργασία με τον Πούτιν δίνει εύσημα "αριστερής" και "αντιαμερικανικής" πολιτικής? 'Η μήπως ο Πούτιν δεν είναι καπιταλιστής και είμαστε ακόμη στην εποχή του Τσερνιένκο και του Τιχόνωφ? (που τους θυμήθηκα αυτούς βρε Αλέκα?)

Ούτε ο Λιακόπουλος να ήσουν καημένε, κοίταξε να μαζέψεις κανένα σκουπίδι από την Αθήνα κι άσε τις μ....κίες!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα,
αυτή την ανοησία "περί αντίστασης του Καραμανλή" στους Αμερικάνους, την έχω δει να γράφεται και σε πολλά ιστολόγια, φιλικά προσκείμενα προς τη ΝΔ. Δεν περίμενα βέβαια να την αναπαράγει και επίσημα ο Νικήτας Κακλαμάνης. Ό,τι θες θα ακούσουμε προκειμένου να καλυφθεί η αποτυχία και η διαφθορά της "σεμνής και ταπεινής" διακυβέρνησης! Όσο για το Νικήτα, εκτός από αποτυχημένος δήμαρχος Αθηναίων, μην ξεχνάς ότι προϋπήρξε και αποτυχημένος Υπουργός Υγείας, άρα έχει μακράν διαδρομή στο ρόλο του αποτυχημένου.

VAD είπε...

Εξω οι Αμερκάνοι και φεύγοντας κι ο Καραμανλής μαζί τους να κλεισει την πόρτα....

Στέλιος είπε...

@aigialeia: φίλε μου, και όμως, αυτον τον απθτυχημένο τον στήριξαν διάφοροι "κήνσορες" και δήθεν τιμητές, όπως Λαζόπουλοι και άλλοι του σταρ-σύστεμ (θέλει η "αδ..φή" να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει!).