Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

Κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει!

Διαβάζω στο skai.gr:

Την πλήρη κάλυψη στο επιχειρησιακό σχέδιο της ΔΕΗ, και στον πρόεδρο της Τάκη Αθανασόπουλο, παρέχουν με επιστολή τους οι 8 γενικοί διευθυντές της επιχείρησης και ο νομικός σύμβουλος.
"Οι γενικοί διευθυντές της ΔΕΗ ΑΕ πιστεύουμε στη στρατηγική της ΔΕΗ και στους τρόπους υλοποίησής της όπως αυτοί εκφράζονται από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο κ. Π. Αθανασόπουλο και δεσμευόμαστε προς την κατεύθυνση αυτή, όπως άλλωστε επιβεβαιώσαμε και ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ ΑΕ στις 11 Νοεμβρίου 2008", αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή.

ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ: μας περνούν για ηλίθιους? Οι πρώτοι που θα πάρουν πόδι αν καρατομηθεί ο απίθανος πρόεδρος της ΔΕΗ είναι οι υπογράφοντες γενικοί διευθυντές και ο νομικός της σύμβουλος, για να μπουν στη θέση τους οι αρεστοί στη νέα διοίκηση! Σιγά μην τους έπιασε ο πόνος για τον Αθανασόπουλο! Τη θεσούλα τους προστατεύουν οι άνθρωποι!

4 σχόλια:

αντωνης είπε...

Εγω Στελιο θα ηθελα να σταθω στην απουσια της ΓΕΝΟΠ.

Δεν πρεπει να βγουν και να πουν τη θεση τους καποια στιγμη;
Σε σχεση με τις αποφασεις της διοικησης εννοω.

Στέλιος είπε...

@αντώνης: τί μου θύμησες! Πού η ΓΕΝΟΠ του Πιπεργιά ε? Ετρεμαν οι κυβερνήσεις, χεχε.

Ανώνυμος είπε...

ναι ρε φιλε - τρομερη η ΓΕΝΟΠ του πιπεργια: εκλειναν τους διακοπτες και μας βυθιζαν στο σκοταδι οποτε ηθελαν... ευτυχως πουη σημερινη ΓΕΝΟΠ αντιμετωπιζει την κατασταση αρκετα πιο ωριμα. Οσο για τις θεσεις τους τις ειπανε σε ολα τα πρωιναδικα και το site τους... Απλα όλοι περιμεναμε να αντιδρασουν σαν την ΓΕΝΟΠ του Πιπεργια γιατι αλλιως δεν θα ειχε ενδιαφερον το πραγμα, ε?

Στέλιος είπε...

@ανώνυμος: αγαπητέ μου είναι φανερό ότι δεν έχετε ίχνος χιούμορ. Ποιός σας είπε ότι εκθείασα την ΓΕΝΟΠ του Πιπεργιά? Αυτό κατάλαβες? Εγώ έκανα μία χιουμοριστική σύγκριση και θυμήθηκα ότι εκείνα τα χρόνια οι οργανώσεις είχαν όντως ανεξέλεγκτη δύναμη και έτρεμαν οι κυβερνήσεις. Το ομολογείς κι εσύ όταν λες ότι κατέβαζαν τον διακόπτη. Τί διαφορετικό είπα εγώ?