Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008

Οι βλαχο-δήμαρχοι της ΝΔ...

"ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Θα έχετε συνεργασία με τον κ. Παπανδρέου για την οικονομική κρίση; Τι συζητήσατε;

N. ROUBINI: Είναι πολύ στοχαστικός άνθρωπος, ο οποίος έχει πολλές ιδέες όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για αυτά που συμβαίνουν στο παγκόσμιο οικονομικό και κοινωνικό σύστημα".

Απόσπασμα από τις δηλώσεις του καθηγητή Οικονομικών στο "Stern School of Business" του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, Nouriel Roubini, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Γιώργο Παπανδρέου (
όλες οι δηλώσεις, εδώ).

Παράλληλα, αυτές τις ημέρες ο Γιώργος ως Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Ομάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Martin Schulz, ενώ νωρίτερα, είχε συνάντηση με τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Το μεσημέρι, συμμετείχε στην Έκτακτη Συνάντηση των Ηγετών των Ευρωπαϊκών Σοσιαλιστικών Κομμάτων, που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες (βλ. εδώ).

ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ: είδατε εσείς ΜΙΑ (έστω και στο 1/10!) δραστηριοποίηση σε διεθνές επίπεδο του "κοιμώμενου" Καραμανλή? δήλωσε κάποια διεθνής προσωπικότητα ΚΑΤΙ για τον πρωθυπουργό μας? Τον επαίνεσε ΚΑΝΕΙΣ αρχηγός κράτους ή οικονομικός εγκέφαλος για ΚΑΠΟΙΑ πρωτοβουλία, κίνηση ή δέα του για το ξεπέρασμα της κρίσης? Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΟΣ!

1 σχόλιο:

KΑΡΜΕΝ είπε...

Για τον Γεώργιο Παπανδρέου, ο Ρουμπίνι είπε επίσης: «Είναι βεβαίως, άνθρωπος με μεγάλη στοχαστικότητα και οραματικότητα.»
Αυτό το Όραμα των μεγάλων προσωπικοτήτων! Των μεγάλων Ανθρώπων.