Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2008

ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ!

«Τα άδεια έδρανα μιλούν από μόνα τους. Είναι μία κυβέρνηση αποχωρούσα, απούσα από το προσκήνιο και τα προβλήματα της χώρας, αλλά παρούσα στο παρασκήνιο», τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, μιλώντας στη Βουλή επί της προτάσεως του Κινήματος για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου. Βιώνουμε μια κρίση οικονομική, πολιτική και ηθική, είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, και υπογράμμισε ότι, «οι πολίτες απαιτούν μία αξιόπιστη κυβέρνηση και ένα θαρραλέο σχέδιο υπέρβασης της κρίσης». Αναφερόμενος στο σκάνδαλο του Βατοπαιδίου, σημείωσε ότι, υπήρξε κεντρικός πολιτικός σχεδιασμός και αυτό αποτελεί την κορυφαία έκφραση της αντίληψης της διακυβέρνησης της ΝΔ. Σημείωσε ότι, η κυβερνητική πλειοψηφία επέλεξε την φυγή μπροστά στην αδυναμία χειραγώγησης της συνείδησης των βουλευτών της. Καταλήγοντας ο Γ. Α. Παπανδρέου είπε ότι, «το ΠΑΣΟΚ θα κάνει το χρέος του απέναντι στην Δημοκρατία, θα αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς και θα προασπίσει το δημόσιο συμφέρον».

Περισσότερα, εδώ.

Υ.Γ.(1): Νίκη του Πασόκ θεωρείται ότι κατόρθωσε να πετύχει να επικρέμεται επ'αόριστον η ψηφοφορία για τη σύσταση Προανακριτικής πάνω από το κεφάλι του Καραμανλή!

Υ.Γ.(2): Αξίζει ένα μπράβο σε "παπανδρεϊκούς" και "βενιζελικούς" του Κινήματος, που συνεργάστηκαν και έκαναν την ΝΔ να τρέχει και να μη φτάνει!

2 σχόλια:

krogias είπε...

Η σημερινή μέρα ήταν ιστορική.
Θα την θυμόμαστε για πολλά χρόνια.

Matrix είπε...

Και όταν είναι εκεί, σαν να μην βρίσκονται είναι.

απλά χειροκροτητές μιας πολιτικής που με λίγα λόγια είναι "εκποίηση της ελληνικής περιουσίας για χάριν αυτών που μας στηρίζουν, των μεγαλοεπιχειρηματιών δηλαδή"

Καλό ΣΚ