Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2008

ΔΕΝ ξεχνώ το '89!

Υπενθυμίζω στους κ.κ. Αλαβάνο και Τσίπρα και στην κα Παπαρήγα ότι η ιστορία ΔΕΝ επαναλαμβάνεται και, όταν το κάνει, τότε είναι φαρσοκωμωδία!

Αν νομίζουν ότι μπορούν να παίξουν παιχνίδια σε βάρος της Δημοκρατικής Παράταξης, συμμαχώντας με τον επί έτη στρατηγικό εταίρο τους, ήτοι τη Δεξιά, πλανώνται πλάνην οικτράν!

Το ίδιο έπραξαν και το "βρώμικο '89" και το ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΑΚΡΙΒΑ: το μισό τους στελεχιακό δυναμικό διέρευσε προς το Πασόκ (αγωνιστές όπως ο Αντ. Μπριλλάκης και ο Γιάννης Ρέγκας) ενώ ΟΛΟΙ οι πρωταγωνιστές της περιόδου εκείνης (από Φλωράκη, Φάρακο και Κύρκο έως Κωνσταντόπουλο κλπ) ΖΗΤΗΣΑΝ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ και ικέτευσαν για να τους συγχωρεθεί το λάθος εκείνο!

Υ.Γ.(1): για να δείτε ΠΟΣΟ "τυφλωμένοι" είναι οι κύριοι αυτοί απέναντι στο Πασόκ, διαβάστε εδώ μία μαρτυρία του Αλέκου Στάμου.

Y.Γ.(2): αναδημοσιεύω την ανάρτηση του blog ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ για τη σκοπιμότητα της συνεργασίας ΝΔ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ, που "σπάει κόκκαλα":

"
Της εξεταστικής επιτροπής:
Τελικά αποφασίστηκε να γίνει εξεταστική επιτροπή που κατά τη ΝΔ, το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ...θα διερευνήσει τις ευθύνες του Οδυσσέα Ανδρούτσου, του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, της Μπουμπουλίνας, του Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη και λοιπών...
Σύμφωνα δε με αποκλειστικές πληροφορίες του ιστολογίου, ίσως εξεταστεί και ο ρόλος των Ικτίνου και Καλλικράτη γιατί φημολογείται ότι αντάλαξαν κίονα με χώμα που ανήκε στους ιερείς του ναού της Αθηνάς...".

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η ένωση κεντρώων έχει φιμωθεί από όλα τα μμε λόγο ότι λέει την αλήθεια και προπάντων έχει ονομάσει δημόσιος τους κλεφτες του χρηματιστηρίου δηλαδή τους καναλάρχες!
δείτε τις εκπομπές τις ένωσις κεντρώων μέσο τις ιστοσελίδας http://www.enosikentroon.gr/ και βγάλτε συμπεράσματα για το τι άνθρωπος είναι!!!
είναι ο μονος πολιτικός στην ελλάδα που λέει την αλήθεια!!!
http://www.enosikentroon.gr/


http://makelio.blogspot.com/2008/10/blog-post_8463.html
http://makelio.blogspot.com/2008/10/blog-post_7268.html
...................Ψηφίζεις υποτίθεται άτομα ικανά να διοικήσουν αυτόν τον τόπο, μα αυτή μεταβάλλονται σαν μια γροθιά εναντίον σου. Ψηφίζεις κόμματα υποκρισίας, τα οποία μετα τις εκλογές συμπεριφέρονται ως μεσάζοντες εξυπηρετώντας την διαπλοκή και το κεφάλαιο. Η ανικανότητα οργάνωσης και διοίκησης του κράτους, το πλιάτσικο και η σπατάλη εις βάρος του φτωχού λαού από την εκάστοτε κυβέρνηση του δικομματισμού φτάνει στο όριο φρενίτιδας.
Λαέ της Ελλάδος πρέπει να αντισταθείς!
Έχεις φωνή!
Στύλε το μήνυμα σου, ειρηνικά και δημοκρατικά!
http://www.enosikentroon.gr/

Στέλιος είπε...

@ανώνυμος: συνήθως δε δημοσιεύω τέτοια μαζικά σχόλια και μάλιστα σε άσχετα με τις αναρτήσεις μου. Το κάνω όμωσς σε σεάν για να δείξω, καημένε, την ΔΙΚΗ σας ανεπάρκεια, για την οποία κατηγορείτε άλλους. Καημένε ούτε ορθογραφία δεν ξέρετε και θέλετε να κυβερνήσετε κιόλας?

Ανώνυμος είπε...

ego meno germania apo ta pedika mou xronia kai gi auto i orthografia mou den ine kali.
mono gia tin ellada to kano... den vlepis ti tin kanoune; oute kana komatoskilo ime oute exo kanena simferon...mono gia to kalo tou topou kai tipota allo!!!
pados na se kala

Στέλιος είπε...

@ανώνυμος: αν μένεις γερμανία, μείνε εκεί ρε φίλε κι άσε εμάς να έχουμε άποψη για το ποιός είναι καλύτερος για τη χώρα. Αντε μπράβο.

Ανώνυμος είπε...

oxi den afino giati me anagasan ikonomikos emena kai tin ikogenia mou na figo... vlepis mono i gliftes kai ta kommatoskila epikratoune. i ellines tou eksoterikou ponane pio poli... sas afisame na exete apopsi gia ti xora kai kita pos katadise.

Στέλιος είπε...

@ανώνυμος: αγαπητέ μου ζεις σε άλλη χώρα, και δεν έχεις κανένα δικαίωμα να υπαγορεύεις σε εμάς, που ζούμε εδώ και περνάμε αυτήν την κατάσταση, ποιούς θα ψηφίζουμε και ποιούς όχι, από τη στιγμή μάλιστα που η δίκη σου επιλογή είναι ο λεβέντης με τις σαχλές εκπομπές του.