Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

ΑΞΙΟΙ!

Ευτυχώς που οι 2 Εισαγγελείς, Ηλίας Κολιούσης και Ελένη Σωτηροπούλου, με την παραίτησή τους (βλ. εδώ και εδώ), μετά την απόφαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Κ. Καρούτσου να τοποθετηθεί και τρίτος εισαγγελέας (η γνωστή από την υπόθεση της εξαγοράς του Γερμανού από την Cosmote, Ευσταθία Σπυροπούλου: κοινώς "καπέλωμα") στην έρευνα της υπόθεσης Βατοπαιδίου, απέδειξαν ότι κάποιοι δεν ανέχονται τις παρεμβάσεις και ότι ακόμη υπάρχουν Τερτσέτηδες και Πολυζωϊδηδες στο χώρο της Δικαιοσύνης και όχι μόνον ο Κόλλιας (Εισαγγελέας Αρείου Πάγου & πρώτος πρωθυπουργός της Χούντας), ο Κόκκινος (Πρόεδρος Ειδικού Δικαστηρίου και πολέμιος του Ανδρέα Παπανδρέου), ο Κεδίκογλου (ο γνωστός!) και ο Σανιδάς (ο επίσης γνωστός!).

Και μία νίκη του Κινήματος: το ΠΑΣΟΚ έδωσε
προθεσμία 24 ωρών στην κυβέρνηση, να φέρει το φάκελο στη Βουλή για τη διερεύνηση των ευθυνών των πολιτικών προσώπων. «Κάθε περαιτέρω καθυστέρηση λειτουργεί ως επιβαρυντικό στοιχείο» σημειώνεται. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εντός των επομένων ημερών θα καταθέσει μήνυση κατά των αυτουργών και των ηθικών αυτουργών των παρεμβάσεων στο έργο των δύο αντιεισαγγελέων, παρεμβάσεων που οδήγησαν στην παραίτησή τους από το Δικαστικό Σώμα. Δεν πρόλαβε να γίνει η ανακοίνωση αυτή και ο Καραμανλής, διαισθανθείς την πιθανότητα να γίνει πάλι βούκινο, ζήτησε να μην γίνουν δεκτές οι 2 παραιτήσεις και να διαβιβαστεί ο φάκελος στη Βουλή !!! (βλ. εδώ).

2 σχόλια:

VAD είπε...

Αν και ποτέ δεν πίστευα ότι θα καταρρευσουν έτσι,η κατρακύλα τους ειναι θεαματική και θα παρει πολλούς στο διάβα της!Δε σώζονται με τίποτα πια...

Στέλιος είπε...

@vad: το καλύτερο είναι ότι, πάνω στονμ πανικό τους, κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο!