Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2008

Στα τσακίδια!


Παραιτήθηκε προ ολίγων λεπτών (βλ. εδώ) ο Βουλγαράκης μετά από δημόσιο "φτύσιμο" τόσων ημερών! Και ερωτώ: αφού και ο ίδιος ο Βουλγαράκης ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ πλέον την ευθύνη του και παραιτείται, ΠΩΣ τότε ο Καραμανλής είπε στη ΔΕΘ ότι δεν υπάρχει θέμα ευθύνης του υπουργού του? Διπλά εκτεθειμένοι...

Υ.Γ.: Συγχαρητήρια στους βουλευτές του Πασόκ που έφεραν το ζήτημα των εταιριών του Βουλγαράκη στη Βουλή και μέσα σε λίγες μέρες τον "έφαγαν". Αν όλοι δούλευαν έτσι στο Κίνημα, σήμερα θα είχαμε ξωπετάξει όλο το Υπουργικό Συμβούλιο έξω από τα ελληνικά σύνορα! Αλλος σειρά?

5 σχόλια:

VAD είπε...

Να τον ξαναδώ να βαράει τα ταμπούρλα τώρα,τον Κενταυρο -Ρέιντζερ!

Ανώνυμος είπε...

Αυτός τουλάχιστον παραιτήθηκε.Από τα ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ του "κινήματος..."που
ξεκοκάλισαν 3 πακέτα της Ε.Ε και τα έπαιρναν ακόμα και από τον θυρωρό της πολυκατοικίας τους για 20 χρόνια, παραιτήθηκε ποτέ κανένας?
Κάνανε τόσο κακό στη χώρα που ακόμα και τώρα με τόσα σκάνδαλα της Ν.Δ,ο λαός (που δεν ξεχνά),τους
έχει μουλιάσει στο φτύσιμο

Στέλιος είπε...

@ziggy: φίλε μου σε "τσούζει" ε? Οπως λες, οι άλλοι μπορεί να έφαγαν, χρειάστηκε όμως να περάσουν 20 χρόνια για να βρεθούν ΚΑΠΟΙΟΙ και να τολμήσουν να φάνε. Και γι αυτό τιμωρήθηκαν με εκλογικές αποτυχίες και ο Γιώργος τους ξωπέταξε από το Κίνημα, χωρίς ΚΑΝ να περιμένει να αποφανθεί η δικαιοσύνη. Αντιθέτως, ΕΣΕΙΣ αρχίσατε να τρώτε από ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ, δεν κρατήσατε καν τα προσχήματα. Και στην τελική, προτιμώ το πασόκ να κάνει λάθη και να κυβερνά, παρά μία νδ και να τρώει τον αγλέορα και να ΜΗΝ κυβερνά. Επί 5 χρόνια έχετε και το μαχαίρι και το καρπούζι και τους διορισμένους δικαστές με το μέρος σας, ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ να αποδείξετε ούτε ένα σκάνδαλο του κινήματος. ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ? ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ? Αντε, λοιπόν, το γλιφιτζούρι σου και δρόμο!

Στέλιος είπε...

@ziggy: α, και κάτι άλλο! πώς το είπες? "παραιτήθηκε"? Ε όχι ρε φίλε, δεν είμαστε χαζοί! αναγκάστηκε να παραιτηθεί αφού πρώτα μας υποτίμησε ως κόσμο και έφαγε ΤΙΣ ροχάλες! ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΦΑΓΑΜΕ, πάρτο χαμπάρι! Ακου, παραιτήθηκε!

Στέλιος είπε...

@ziggy: φανταζόσουν ότι θα επέτρεπα την δημοσίευση των ανοησιών σου στο μπλογκ ΜΟΥ? Καημένε παλαιοεμφυλιακέ κομμουνιστή, του ΚΚΕ ή του ΣΥΡΙΖΑ, άντε πήγαινε να κάνεις παρέα με τον Ούγκο Τσάβες που θαυμάζουν οι "σύντροφοι" σου κι άσε τον Γιώργο να προχωρήσει. Οι Αλέκες και οι Αλέκοι σας δεν τον φτάνουν ούτε στο μικρό του δακτυλάκι. Λύστε πρώτα το πρόβλημα του γιατί έπεσαν τα σοβιέτ και μετά ασχοληθείτε με το Πασόκ, επίγονοι του Ζαχαριάδη.