Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008

Μέχρι και ο Λαμπράκης...

...το πήρε απόφαση (βλ. εδώ) ότι ο αγαπημένος του Καθιστός Βούδας δεν τραβά πια, ότι όλη αυτή η στημένη ιστορία του "καταλληλότερου" πρωθυπουργού ήταν μία πετυχημένη μεν αλλά ανόητη κατασκευή των ΜΜΕ για έναν άνθρωπο που ΔΕ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΤΕ στη ζωή του και ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ούτε και ως πρωθυπουργός, γιατί η μόνη του ευχαρίστηση είναι το Play Station στο σαλόνι του σπιτιού του στη Ραφήνα (βασικά, ΑΛΛΗ είναι η ευχαρίστησή του, αλλά τί να κάνουμε τώρα που μας εμποδίζει ο νόμος να μιλήσουμε πιο ανοικτά...). ΔΥΕΙ το άστρο, λοιπόν...

Ο Γιώργος στη χθεσινή ομιλία του ήταν άψογος και πρότεινε συγκεκριμένα μέτρα με συγκεκριμένο κοστολόγιο και τρόπους εξεύρεσης της χρηματοδότησής τουσ. Αυτό το είπαν όλοι (βλ. ενδεικτικά εδώ και εδώ). Χασαπόπουλος και Κανελλάκης, στην σημερινή κυριακάτικη εκπομπή του Μέγκα ήταν ειλικρινείς και παραδέχτηκαν ότι η ομιλία του άγγιξε τον κόσμο. Μένει να δούμε και τη σημερινή του συνέντευξη στη ΔΕΘ, για να επικρατήσει πλέον η εικόνα ενός σοβαρού ευρωπαίου ηγέτη, μορφωμένου και με γνώσεις, εν αντιθέσει με την εικόνα του "μεγαλομπακάλη" που είχε την προηγούμενη Κυριακή ο Καραμανλής, μιλώντας στο ίδιο βήμα και επαναλαμβάνοντας συνεχώς την ίδια φράση ("έχω απαντήσει"), παρά τις στημένες ερωτήσεις που του έκαναν.

Ολη η ομιλία στη ΔΕΘ, εδώ.

2 σχόλια:

Παναγιώτης Παπαχατζής είπε...

Χαχαχαχαχα!
Το ίδιο ακριβώς πράγμα σκεφτόμουν και εγώ σήμερα!

Liondas είπε...

Φαίνεται πως το Λαμπρακιστάν το πάει λάου-λάου. Μάλλον το πήραν απόφαση ότι πρέπει να φύγουν από τη μέση οι μαθητευόμενοι μάγοι κι ο υποδυόμενος τον πρωθυπουργό Καραμανλής.