Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2008

Προειδοποίηση...

Από τη δημοσκόπηση του σημερινού "Τύπου της Κυριακής" (7/9/08): "Ωστόσο, διαφορετική είναι η εξέλιξη στην ευθεία σύγκριση των δύο (σ.σ.: Καραμανλή και Παπανδρέου). Εδώ ο κ. Καραμανλής «γράφει» τη χειρότερη επίδοσή του, χάνοντας 6,4 μονάδες από το Μάρτιο, με μικρή βελτίωση για τον κ. Παπανδρέου και σταθερά μεγάλη διαφορά 16 μονάδων να τους χωρίζει ... Το προβάδισμα της Ν.Δ. συρρικνώνεται στις δύο μονάδες (28,1% έναντι 26,1% για το ΠΑΣΟΚ) - η μικρότερη που έχει καταγραφεί από τις εκλογές του περασμένου Σεπτεμβρίου. Η Ν.Δ. χάνει 1,1 μονάδα από τον Ιούλιο με τη συσπείρωσή της να βρίσκεται σε χαμηλό έτους, ενώ το ΠΑΣΟΚ κερδίζει 0,8, που οφείλεται περισσότερο στο βελτιωμένο ισοζύγιο ως προς τον ΣΥΡΙΖΑ" (βλ. ανάλυση, εδώ).

Εχω ξαναπεί ότι, ως ανώνυμοι πολίτες που επιλέγουμε το Πασόκ ως τη μόνη αξιόπιστη λύση για διακυβέρνηση της χώρας (παρά τις όποιες άτυχες στιγμές του), ως πολίτες που ΔΕΝ εκμεταλλευτήκαμε την παραμονή του Κινήματος στην εξουσία για να πλουτίσουμε ή να "αποκατασταθούμε", είμαστε οι ΜΟΝΟΙ που ΜΠΟΡΟΥΜΕ να επιβαλλουμε την πορεία προς την νίκη και να απομονώσουμε διάφορους καλοθελητάδες-στελέχη μας, που επιμένουν να δημιουργούν θέμα και να ανακόπτουν την πορεία του Κινήματος, κάθε φορά που ο Γιώργος κάνει μία καλή κίνηση και το Πασόκ πάει να ανακάμψει.

Επειδή οι τελευταίες κινήσεις του Κινήματος ήταν απολύτως επιτυχείς (αποκάλυψη της συνταγματικής εκτροπής της ΝΔ στη Βουλή και στη φόρα τα άπλυτα του Βουλγαράκη) και επειδή από τις κινήσεις αυτές φαίνεται να συσπειρώθηκε η βάση μας, με αποτέλεσμα την άνοδο των ποσοστών του Κινήματος στις δημοσκοπήσεις, το πλησίασμα της ΝΔ και τη μεγάλη πτώση των ποσοστών του cool Alexis, γι'αυτό και ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ από τώρα διάφορους "διαφωνούντες σημιτικούς" και επίδοξους ηγετίσκους ότι, ΑΝ δημιουργήσουν οποιοδήποτε γελοίο θέμα ή με δηλώσεις τους ξαναφέρουν την ενδοσκόπηση στο Κίνημα και μας ξαναγυρίσουν πίσω, ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ προσωπικά την άμεση διαγραφή τους με επώνυμη επιστολή μου στον Πρόεδρο! Εξηγηθήκαμε?

3 σχόλια:

gpapoul είπε...

καλά έτσι και συμβεί πάλι τίποτα τέτοιο και ειδικά αυτή την περίοδο, όχι απλά διαγραφή...κρεμάλα πρέπει να υπάρξει...

blogger είπε...

Κι εγώ μαζί σου.
Άλλωστε το έχω πει πολλές φορές.
Αν δούμε κάτι τέτοιο, μαζεύουμε υπογραφές.
Τελεία και παύλα.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω απολυτα μαζι σου συντροφε!Οπως εχει πει και ο Προεδρος μας ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!