Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2008

Δημοσκόπηση του ΑΝΤ1 δείχνει ισοδυναμία...



Το γράφημα από τον ΑΝΤ1

Για να δούμε και τη νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Metron Analysis για λογαριασμό της τηλεόρασης του ΑΝΤ1. Από τη δημοσκόπηση προκύπτει για πρώτη φορά στην πρόθεση ψήφου ότι τα δύο μεγάλα κόμματα είναι ισοδύναμα. Συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 27,9% και σε απόσταση αναπνοής ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με ποσοστό 27,6%. Στα υπόλοιπα κόμματα, το ΚΚΕ συγκεντρώνει ποσοστό 7,3%, ενώ ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α πέφτει κατακόρυφα στο 11,5% και το κόμμα του ΛΑΟΣ συγκεντρώνει ποσοστό 4,4%. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, στη Βουλή εισέρχεται και το κόμμα των Οικολόγων Πρασίνων με ποσοστό 3%. Η δημοσκόπηση που διενεργήθηκε μετά την ομιλία και τη συνέντευξη Τύπου του "Καθιστού Βούδα" στη ΔΕΘ.

Υ.Γ.: αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας "αέρα". Εμείς δεν είμαστε ... Τσίπρηδες να φουσκώνουμε σαν τα παγώνια και να ... ξεφουσκώνουμε σαν μπαλόνια. Χρειάζεται σταθερή δουλειά, πρόγραμμα και συνέπεια. Πολύ σωστά τα λέει και ο Κρόγιας, εδώ.

UPDATE: αψευδής μάρτυρας το σημερινό πρωτοσέλιδο της "Απογευματινής", όπου, από τους πανηγυρισμούς για τις "πρωτιές" της ΝΔ, έφτασε να παινεύεται απλώς για την παράσταση νίκης (μία μονάδα να περάσει μπροστά το Κίνημα, πάει βόλτα και αυτό το μέγεθος!).

1 σχόλιο:

VAD είπε...

Στέλιο,όπως το λες,μην επαναπαυθούμε,μην αρχίσουμε πάλι τίποτα ομφαλοσκοπήσεις,είναι ευκαιρία να του δείξουμε του ΚαραμανΑλή ότι είμαστε πάλι εδώ!Εχουμε χρόνο μέχρι τις ευρωεκλογές,χωρίς εφησυχασμό όμως,να μετατρέψουμε την ισοπαλία σε μεγάλη νίκη......