Παρασκευή 8 Αυγούστου 2008

Eπιτέλους!

Μη με ρωτάτε, όχι, δεν έφυγα (ακόμη) διακοπές! Η βομβιστική επίθεση στην Πόλη, μας έκανε να ματαιώσουμε το ταξίδι μας εκεί, αν και τώρα που ησύχασαν τα πράγματα το ξανασκεφτόμαστε... Ετσι, οι πρώτες μου διακοπές ματαιώθηκαν. Οι δεύτερες είναι τέλος Αυγούστου, στην Πράγα. Οπότε αργούν ακόμη. Στη Χαλκιδική, όπου συρρέουν ορδές θεσσαλονικέων και λοιπών εκδρομέων, ούτε να το συζητώ, την απεχθάνομαι. Οπότε έκλεισα κι εγώ το γραφείο και θα περιφέρομαι από φίλο σε φίλο και θα απολαύσω την σπατάλη του χρόνου. Σίγα που θα κάτσω να σκάσω... Ούτε ζηλεύω την divaynne που έφυγε για Βαρκελώνη. Τί να πει κι ο ndn που γύρισε στη δουλειά, ε? Βέβαια, από την άλλη, ο tzonakos είναι ακόμη σε διακοπές, αλλά μπορώ να ζω με αυτό το άγχος? Τί κακό, όμως, ε? Πέρασε το καλοκαίρι και δεν το πήραμε χαμπάρι!

2 σχόλια:

NdN είπε...

Αντε καλά, δέχομαι να μην σ' αρέσει το πρώτο πόδι (δεν το κατλαβαίνω, αλλά anyway), αλλά και το δεύτερο; Δηλαδή πόσο κόσμο έχει στο Καλαμίτσι και δεν πας; Στο Πλατανίτσι; Στην ακτή Σαλονικιού; Ανήμερα 15Αυγουστο πάνω από 50 άτομα στην απέραντη παραλία δεν μαζεύονται!

Τι ωραία να αλλάζαμε θέσεις έστω και για ένα ΣΚ! Να είσαι δίπλα στον παράδεισο και να μην πηγαίνεις...

Στέλιος είπε...

@ndn: μα το θέμα είναι πόσα άτομα υπάρχουν ή ή βλαχουριά της περιοχής και των κατοίκων της, που ο Θεός τους προίκισε με 2 κατσάβραχα και θέλουν να πλουτίσουν με αυτά?