Δευτέρα 4 Αυγούστου 2008

Ταξιδιωτική οδηγία Αυστραλίας? ΝΑΙ!

Υπουργός "Τουρισμού" (και κάποτε γκόμενος, ξέρετε ... λίγα να λέμε, πολλά να καταλαβαίνετε), δήμαρχος Μυκόνου, τοπικό Κέντρο Υγείας, επιχειρηματίες του νησιού, τοπική Αστυνομία, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ οι αφελείς να ισχυρίζονται ότι "ε, καλά, τί να κάνουμε, συμβαίνουν αυτά, δεν έχουμε άλλους μπράβους στο νησί, όλα έγιναν καλώς" !!!

Επιμένω ότι ΚΑΚΩΣ η αυστραλιανή κυβέρνηση ΔΕΝ ΕΞΕΔΟΣΕ (ακόμη...) ταξιδιωτική οδηγία για τους πολίτες της, ώστε να τους προτρέπει να ΜΗΝ επισκέπτονται το νησί! ΜΟΝΟΝ όταν νιώσουν τις επιπτώσεις στην τσέπη τους, θα βάλουν μυαλό όλοι οι παραπάνω!

'Η, μήπως, εξέδοσε και δεν το πήρε χαμπάρι η περισπούδαστη ΥΠΕΞ? Για διαβάστε εδώ...

11 σχόλια:

Cookie είπε...

Ίσως, αν μαθαίναμε από τον τραγικό πατέρα πως ακόμη και στον μεγαλύτερο πόνο μπορούμε να σκεφτόμαστε τους άλλους, θα ήταν ο κόσμος ένα πολύ καλλίτερο μέρος για να ζεις και να διασκεδάζεις και να κάνεις διακοπές...

anarxaszante είπε...

Σύντροφε μου για σου, προχωρά μη φοβάσαι κανέναν , για τι λες αλήθειες ,και πρέπει να κάνουμε μεγάλο αγώνα, για να διώξουμε την Καραμαλο λαίλαπα !!!!!! που μας βρήκε, και μας καταστρέφει τα πάντα . ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΗΜΑΣΤΕ ΠΟΛΗ, και να συνεργαζόμαστε ΣΥΝΤΡΟΦΕ μου..
anarxaszante.blogspot.com
kontra.zakynthos@yahoo.gr

blogger είπε...

Κάθε μέρα λέω ότι πιάσαμε πάτο, αλλά ο πάτος τελικά είναι άπατος!

Γιώργος Ασημακόπουλος είπε...

Ρε φίλε, τι προκοπή και μέλλον έχει ένα σινάφι που ο γκόμενος μεταλλάσσεται από Άρης σε Ζαχόπουλος;

Τι περιμένει μια χώρα που τους ψηφίζει δύο φορές;

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά αυτό που έχω σιχαθεί να βλέπω ζώντας στην Ψωροκώσταινα είναι το να ανακαλύπτουμε "Ως εκ θαύματος" ζητήματα που είναι γνωστά και μη εξαιρετέα (π.χ. την δράση μπράβων), ΜΟΝΟΝ όταν ξεχειλίζει το ποτήρι και δεν γίνεται αλλιώς. Αλλά ακόμη και τότε επί της ουσίας δεν διορθώνουμε ΤΙΠΟΤΕ. Πόσο μάλλον δεν προλαβαίνουμε και ΤΙΠΟΤΑ. Απλά κάποιες υπουργάρες θα κάνουν τις περισπούδαστες δηλώσεις τους απευθυνόμενοι σε νεκρά ακρωατήρια, τα οποία σηκώνονται από τον καναπέ μια φορά στα 4 χρόνια για να επικυρώσουν τις δημοσκοπήσεις των μεγαλοεκδοτών. Εκ των ολίγων σοβαρών δηλώσεων των ημερών ήταν του άτυχου πατέρα. Και πόσο θα ήθελα το πρώτο σχόλιο του τελευταίου για τη χώρα μας να ήταν και αληθινό...

Στέλιος είπε...

@zante: όλα καλά, αλλά να τηρούμε και την ορθογραφία λίγο ε? "Είμαστε πολλοί" λέμε, μην γίνουμε σαν τους ΚΝΙΤΕΣ που δεν ξέρουν να μιλάνε... Καλημέρα!

Στέλιος είπε...

@plum: Τί κάνει το Βελιγράδι? Εχετε ζέστη?

Στέλιος είπε...

@krogias:φίλε μου έχουμε πολλά ακόμη να δούμε με αυτούς τους άχρηστους...

Στέλιος είπε...

@ασημακόπουλος: έχεις δίκιο, τον άλλο γκόμενο, τον Ζαχόπουλο, τον ξέχασα. Ε ρε να είχε τα κότσια μια εφημερίδα να κάνει το περιβόητο outing που κάνουν οι βρετανικές gay οργανώσεις για τους δικούς τους πολιτικούς. Θα γέλαγε και το παρδαλό κατσίκι και η παρδαλή νατάσα!

Στέλιος είπε...

@ορέστης: εγώ δεν την επικροτώ τέτοια μεγαλοψυχία του πατέρα. Εδωσε θάρρος στους υπεύθυνους αλλά και στους δράστες. Θα έρθει το δικαστήριο αργότερα και θα πει ότι, αφού μας συγχώρεσε ο πατέρας του θύματος, ε, ας μη βάλω αυστηρή ποινή.

Ανώνυμος είπε...

@ στελιος μ.
Όπως είπε ο clockwork plum ο πατέρας στον μεγαλύτερο πόνο του σκέφτηκε τους άλλους. Αλοίμονο αν είχαμε την απαίτηση να κρατάει πισινές επειδή εδώ στο Βλαχαδιστάν σκεφτόμαστε ανάποδα. Ο άνθρωπος φέρει άλλο ήθος από άλλο τόπο. Και δεν ξέρω αν αυτό εξώθησε την ντόπια δικαιοσύνη - λάστιχο να μην προφυλάκίσει τα εγχώρια μπουμπούκια μας...έχει δώσει παρόμοια δείγματα γραφής σε ουκ ολίγες περιπτώσεις δυστυχώς.