Τρίτη 12 Αυγούστου 2008

Το ανέκδοτο της ημέρας!


Σήμερα, 8.20 πμ, πρωϊνή εκπομπή ("πρωϊ-πρωί") του "Alpha", και οι ανεκδιήγητοι δημοσιογράφοι του καναλιού, Δ. Βερύκιος και Γ. Ντάσκας, συζητάνε με έναν καλεσμένο (πιθανόν διεθνολόγο) για την κρίση στον Καύκασο. Οπότε και "πέφτει" η ερώτηση του Δ. Βερύκιου: "Δε θα μπορούσε να γίνει κάτι για να σταματήσει η κρίση? Να πάρει ο Καραμανλής τηλέφωνο τον Πούτιν...".

ΕΔΩ γελάμε! Ο πολιτικός που τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης τον πέρασαν για πρωθυπουργό του Ουζμπεκιστάν, όταν επισκέφτηκε τον Μπλέρ, ο ίδιος που είναι ανύπαρκτος στα διεθνή φόρα και υπαρκτός μόνο στο videoclub της Ραφήνας, να πάρει τηλέφωνο τον Πούτιν ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΙ???

Και δεύτερο ανέκδοτο, στην ΙΔΙΑ εκπομπή: Τζελίλης και Καχιασβίλι που έκαναν ... διακοπές μαζί, πήραν 2 κλαδιά ελιάς από την αρχαία Ολυμπία, και αποφάσισαν να επισκεφτούν τους πρέσβεις Ρωσίας και Γεωργίας για να ... διαμαρτυρηθούν για τον πόλεμο! Οι γνωστές γελoιότητες του ελληνικού μικρόκοσμου... Θεέ μου, ΠΟΥ ζούμε?

7 σχόλια:

Nikos Lioliopoulos είπε...

Γιατί την τηλεοπτική μας γελοιότητα , ότι και να πούμε θα ναι λίγο.
Δεν μου φαίνεται όμως και τόσο γελοία η κίνηση των αθλητών...

Στέλιος είπε...

@nikos: Νίκο μου συγγνώμη, αλλά οι 2 κινήσεις έχουν τον αυτό βαθμό αφέλειας και ασχετοσύνης. Δεν ξέρω αν οι 2 αθλητές είχαν "αγαθά" κίνητρα, αλλά ούτε οι ΤΡΟΜΕΡΕΣ διασημότητες είναι για να έχει η κίνησή τους μία σοβαρή πίεση, ούτε και μπορούμε να επηρρεάσουμε τη διεθνή πολιτική με τέτοιες αφέλειες.

Nikos Lioliopoulos είπε...

Από αυτή τη σκοπιά , ναι έχεις δίκιο.

VAD είπε...

Στέλιο,καλημέρα!Πώς και δεν πρόλαβε να κάνει την ηλίθια ερώτηση ο Αυτιάς;Ηταν απών;
Οι αρσιβαρίστες πάλι τι να πούνε;Δεν κοιτάνε να συμμαζέψουν τους χαπακωμένους τους;

Στέλιος είπε...

@vad: πού είναι ο καιρός που ο Ανδρέας έστελνε Παπούλια και Καψή στον Μιτεράν και στον καντάφι και πετύχαινε εκεχειρία στο Τσαντ, όπου είχαν εμπλακεί Γαλλία και Λιβύη, ε? Εκείνος ήταν ηγέτης.

NdN είπε...

Αστείο θα ήταν να απαντούσε ο διεθνολόγος:

"Ο Πρωθυπουργός μας δεν ασχολείται με τέτοια ζητήματα. Εχει να ασχοληθεί με την καθημερινότητα του Ελληνα και γι αυτό κοπιάζει..."

Τον φάγατε τον άνθρωπο!Αφήστε να κάνει διακοπες με τα δίδυμα! Αλλωστε αν είναι να γίνει Πρωθυπουργός για να δουλεύεις, τότε τι γίνεσαι;

VAD είπε...

Στέλιο,οποιαδήποτε σύγκριση αποτελεί ιεροσυλία!Ο Κωστακης ειρηνευτής....!