Κυριακή 17 Αυγούστου 2008

Απορία νο.2...

Ο κ. Μπίστης, αποτυχών σημιτικό στέλεχος, δίνει σήμερα συνέντευξη στην "Κυριακάτικη" (βλ. εδώ). Από όλα όσα λέει στο δημοσιογράφο Τάσο Παππά, κρατάω τα εξής:

Μπίστης: "η ηττοπάθεια ανακυκλώνει την εσωστρέφεια ... ο Γιώργος απομακρύνθηκε από τις απόψεις του ... πολιτικά επικίνδυνη και εκλογικά ολέθρια η απόφαση του Γ. Παπανδρέου να προχωρήσει στην απομάκρυνση του Κ. Σημίτη". ΑΠΑΝΤΗΣΗ: αν ο Γιώργος απομακρύνθηκε από τις απόψεις του ρε μάγκα, τότε εσύ, που από το ΕΚΚΕ πήγες στο Συνασπισμό κι από κει στο Σημίτη, ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ? Ασε που ο Πρόεδρος δεν απομακρύνθηκε, αναγκάστηκε να κάνει κράτει γιατί αλλιώς έπρεπε να σας διαγράψει όλους!

Μπίστης (αναφερόμενος στον Ευ. Βενιζέλο): "Ελπίζω να μην χρειαστεί να του θυμίσω το βρετανικό γνωμικό ότι αν δεν θέλεις όταν μπορείς, όταν θέλεις δεν θα μπορείς". ΑΠΑΝΤΗΣΗ: αυτό ξέρεις πώς λέγεται αγαπητέ? Παρότρυνση σε ανταρσία! Αν σε διαγράψει αύριο το Κίνημα, έχεις επικοινωνήσει με Κουμουνδούρου να σε δεχθούν πάλι πίσω? 'Η θα παρακαλάς την Αλέκα?

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aporia no 3

Ti prepei na ginei pleon
gia na paraitithei o giorgos?

Ανώνυμος είπε...

DEN TO BOULONEIS RE MPIXTH??POU EISAI?POU EINAI TO ERGO SOU OS BOULEFTIS THS ANTIPOLITEFSIS??TO STOMA SOU TO ANOIGEIS MONO GIA NA MILHSEIS KATA TOU PAPANDREOU?EMEIS H PLEIOPSIFEIA TON OPADON TOU PASOK THELOUME PAPANDREOU GIA ARXHGO !!!!!LOIPON DOULEPSE ALLIOS NA PAS APO EKEI POU HRTHES.PROEDRE SEIRA SOU TORA!!!!!

Ανώνυμος είπε...

AGAPHTE PROEDRE MONO ESY MPOREIS NA BOULOSEIS TA STOMATA AFTON TON ANEGEFALON KANTO AMESOS.EINAI XAMENOI STIN KOSMARA TOUS KAI VGENOUN NA MILISOUN MONO OTAN THELOUN NA SE XTYPHSOUN.E..LOIPON EMEIS AFTOUS DEN TOUS THELOUME NA PANE APO EKEI POU HRTHANE.ARKETA MONO KAKO MAS KANOUN.

Ανώνυμος είπε...

στέλιο μου,
καλώς σε βρίσκω.
Μια απορία έχω μόνο. Γιατί ασχολείσαι με ρετάλια;;
Η πολιτική από μόνη της ξεβράζει τα ρετάλια που υπηρετούν σκοπιμότητες. Εμείς γιατί πρέπει να τους πιάνουμε στο στόμα μας και να τους δίνουμε και αξία;
Φιλιά κοραλένια.

Στέλιος είπε...

@ανώνυμος με την απορία νο.3: δεν ακτάλαβα αυτό το ... "πλέον" που λέτε! Είναι δηλ. τόσο σημαντική η συνέντευξη του Μπίστη, ώστε ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ να μην στέκεται "πλέον" ο Γιώργος? Μήπως να πηγαίνατε διακοπές αγαπητέ μου να ξελαμπικάρετε?

Στέλιος είπε...

@zanzibar: καλώς σε βρήκα, αν και εγώ φεύγω μεθαύριο για Πράγα. Καλό φθινόπωρο και γρήγορα να αποκατασταθεί και η δημοκρατία.