Σάββατο 26 Ιουλίου 2008

Αλλά τι λέω? ΟΥΤΕ ψάρια υπάρχουν!

Δείτε τώρα τί διάβασα στο μπλογκ του Στέφανου Μπογιατζόγλου, την οποία είδηση ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ σε όσους πολίτες της επαρχίας Λαγκαδά του Νομού Θεσσαλονίκης ψήφισαν ΝΔ στις περασμένες εκλογές και τον Ψωμιάδη ως Νομάρχη:

"Στη Νομαρχία θεσσαλονίκης επιρρίπτει ευθύνες η Κομισιόν για τη μηδενική απορρόφηση του έργου αποκατάστασης της λίμνης Κορώνειας (κοινοτικά κονδύλια ύψους 20,2 εκατομμυρίων ευρώ) σύμφωνα με ανακοίνωση του ευρωβουλευτή του ΣΥΝ Δημήτρη Παπαδημούλη. Η αρμόδια επίτροπος Ντανούτα Χούμπνερ σε απάντηση της στον ευρωβουλευτή, επιρρίπτει ευθύνες για τη μηδενική απορρόφηση του έργου αποκατάστασης της λίμνης από το Ταμείο Συνοχής στη νομαρχία Θεσσαλονίκης. Στην απάντησή της στον κ. Παπαδημούλη, η ευρωπαία επίτροπος επισημαίνει ότι το Δεκέμβριο του 2005 η Κομισιόν ενέκρινε σχέδιο που καταρτίστηκε το 2004 από την νομαρχία Θεσσαλονίκης, για την περιβαλλοντική αποκατάσταση της λίμνης. Η επίτροπος υπογραμμίζει ότι 'μέχρι σήμερα ο ρυθμός απορρόφησης βάσει του σχεδίου του Ταμείου Συνοχής είναι μηδενικός' και προσθέτει ότι 'αρμόδιος για την υλοποίηση του συγχρηματοδοτούμενου από το Ταμείο Συνοχής σχεδίου είναι η Νομαρχία'. Καταλήγοντας, τονίζει ότι δεν έχει ενημερωθεί σχετικά με οποιαδήποτε απτή πρόοδο σε επιτόπιο επίπεδο κατά το πρώτο εξάμηνο του 2007 ή για ενέργειες που έχουν υλοποιηθεί και χρηματοδοτηθεί από εθνικές πιστώσεις".

Αλλά γιατί να περιμένουμε κάτι άλλο? Πρόκαμε να ασχοληθεί ο ανεκδιήγητος νομάρχης με τη λίμνη? Εχει να επισκεφτεί πανηγύρια, χορούς, γάμους, βαπτίσεις, καρναβάλια!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασες στέλιο μου να πεις ότι ο ζορονομάρχης εκτός απ΄τις εκδηλώσεις έχει και τα κανάλια. Μέρα δεν περνάει που να μην είναι σε ένα παραθύρι. Φαινόμενο για δυνατούς επικοινωνιολόγους είναι ο τύπος.

Στέλιος είπε...

@zanzibar: σε μία κοινωνία που θα σεβόταν τον εαυτό της, οι κύριοι αυτοί ή θα ψοφούσαν από την πείνα και θα τους απέρριπτε η κοινωνία ή θα τους κρεμούσαν στο Σύνταγμα!

Unknown είπε...

ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΥΤΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΤΟΝ Χ/ΝΙΚΟΛΑΟΥ.ΜΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΦΑΝΤΟΣ Ο ΖΟΡΟ

Στέλιος είπε...

@taspa: μην τα λέμε έτσι ανοιχτά! θα μας πάνε για παρακίνηση σε τέλεση αδικήματος, χαχα!