Τρίτη, 22 Ιουλίου 2008

Σειρά έχει η Βοϊβοντίνα?

Διαμέλησαν τη Σερβία, της πήραν και το Μαυροβούνιο, πρόσφατα και το Κόσοβο. Παρέπεμψαν σε δίκη τον Μιλόσεβιτς, λες και ήταν ο μόνος σφαγέας. Συνέλαβαν χθες και τον Κάραζιτς. Σφαγέας? Δεκτόν!

Πώς, όμως, να παρακάμψουν οι διεθνείς υποκριτές το γεγονός ότι εκείνος ο επίσης ΣΦΑΓΕΑΣ της αντίπερα όχθης, ο Χασίμ Θάτσι, είναι πρωθυπουργός του ψευτοκράτους-προπυργίου της Αλβανίας και τον δέχονται στα διεθνή σαλόνια?

ΑΙΣΧΟΣ... (και δείτε τί συμβαίνει ήδη στο Βελιγράδι όπου ξεσηκώθηκε ο κόσμος κατά της παράδοσης του πρώην στρατιωτικού ηγέτη τους).

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν παραπέμφθηκε μόνο ο Μιλόσεβιτς, κάθισαν και διάφοροι Κροάτες στο εδώλιο και καταδικάστηκαν! Αντί να αναφέρεις τον Θάτσι, θα έπρεπε να αναφερθείς στον Γ.Γ. του ΝΑΤΟ και όλους όσους συναποφάσισαν τους μαζικούς βομβαρδισμούς. Ξέρουμε όμως ότι νόμος είναι το δίκιο των δυνατών! Αυτό έπρεπε να το καταλάβουν οι Σέρβοι νωρίτερα και από μόνοι τους, το αργότερο όταν τους το είπε ο Πάγκαλος :-D

Και δεν θα γίνει τίποτα στο Βελιγράδι! Η ελπίδα για ένταξη στην Ε.Ε. και το αναμενόμενο χρήμα θα κάνει να ξεχαστούν οι 3-4 που προσήχθησαν ή και καταδικάστηκαν, δικαίως ή αδίκως (εγώ θεωρώ δικαίως!)

Στέλιος Μ. είπε...

@ανώνυμος: δε διαφωνούμε. εγώ μίλησα για τις αντιδράσεις που σημειώθηκαν, δεν περιμένω να γίνει ...λαϊκή εξέγερση των σέρβων για χάρη του κάραζιτς. κι εσύ δε λες κάτι διαφορετικό από όσα είπα: μιλάς για "διάφορους κροάτες" που καταδικάστηκαν. επαναλαμβάνω: ο πρωθυπουργός τους ήταν αρχισφαγέας και ΤΩΡΑ είναι πρωθυπουργός. Αυτό τα λέει όλα.

Ανώνυμος είπε...

Η δόλια απάτη κατά των γενοκτονημένων Σέρβων, την οποία διαδίδουν πουλημένα ΜΜΕ και διάφοροι ψευτοπροοδευτικοί αριστεροί φασίστες:
Τη "δίκαιη δίκη" του Κάρατζιτς, μάλλον θα την πάει η ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΣΑ αυτοκρατορία σε καταδίκη του σε ισόβια...
Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε όμως, το γεγονός ότι ο "χασάπης των Σκοπίων", σφαγέας Λιούμπε Μποσκόσκι, απελευθερώθηκε, με περίεργες διαδικασίες, έγινε δεκτός με τιμές ήρωα από το VMRO των Σκοπίων και προαλείφεται και για Πρόεδρος των Σκοπίων. Ο σφαγέας!!! Επίσης δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός, ότι ένας αποδεδειγμένα ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ, ο Κενάν Ακίν, ο άνθρωπος που πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ τον Σολωμό Σολωμού, όχι μόνο δεν προσήχθη σε κανένα "διεθνές" δικαστήριο, αλλά έγινε και "υπουργός" του ψευδοκράτους της ΤΔΒΚ.
Γράφει η Αμερικανίδα δημοσιογράφος Νταϊάνα Τζονστόουν.
"Η σημερινή κατάσταση, γράφει ήταν αποτέλεσμα μακροχρόνιας προετοιμασίας κέντρων στα οποία συνεργάστηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες στρατιωτικοί, πολιτικοί, σχεδιαστές και δημοσιογράφοι. Ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 η CIA είχε οργανώσει ένα κέντρο εκπαίδευσης Κοσσοβάρων εθνικιστών και έναν ισχυρό μηχανισμό προπαγάνδας επί Αλβανικού εδάφους. Κατά την διάρκεια του 1999 η δραστηριότητα αυτή μεταφέρθηκε επί του Κοσσόβου στην Αμερικανική βάση Καμπ Μποντστιλ. Κεντρικός στόχος ήταν να προετοιμαστεί η Διεθνής Κοινή γνώμη έτσι ώστε να αποδεχτεί αυτή το Κόσσσοβο ως ανεξάρτητο κράτος.. Μάλιστα όσοι δημοσιογράφοι δεν ήταν συνεργάσιμοι τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στην Ευρώπη, απομακρύνθηκαν, ή έχασαν την δουλειά τους στο μέσο που εργάζονταν. Αντιθέτως παρέμειναν όσοι με ψευδή και συκοφαντικά κείμενα καθιστούσαν τον αρχηγό των Σέρβων Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς δολοφόνο του λαού του και των Κοσσοβάρων. Μεταξύ αυτών και ο Ρότζερ Κοέν ο οποίος έφτασε να βάλει στο στόμα του Σέρβου ηγέτη λόγια που ποτέ δεν είχε εκστομίσει και πράξεις δολοφονικές στις οποίες ποτέ δεν είχε προβεί..Σήμερα χρόνια μετά μάθαμε από τους ίδιους του Κοσσοβάρους πως κατ’ εντολή των Αμερικανών επιτίθονταν στα αστυνομικά τμήματα της Πρίστινα για να την προκαλέσουν την βίαιη αντίδραση των Σέρβων.»
http://www.enet.gr/online/online_fpage_text/id=39141592,61095896,47044184
Ούτε ο Γιουγκοσλαβικός Στρατός ούτε η Σερβική Αστυνομία δεν έχουν τίποτα να κάνουν με τα γεγονότα της Σρεμπρένιτσα ή τον πόλεμο της Βοσνίας. Αυτό παραδέχονται ακόμα και οι γραπτές αναφορές των κρατών του ΝΑΤΟ. Στην κύρια αναφορά της Δανικής κυβέρνησης που δημοσιεύθηκε τον Απρίλιο του 2001, ξεκάθαρα αναφέρεται: «Δεν υπάρχει καμμία ένδειξη ότι δραστηριότητα έλαβε χώρα σε συνεργασία με το Βελιγράδι, ούτε σε βαθμό πολιτικής, ούτε και στρατιωτικής συνεργασίας.»
Αντιθέτως με ό,τι θέλει ο κατήγορος να πιστέψουμε, οι προσπάθειες του προέδρου Μιλόσεβιτς, κατευθύνθηκαν αποκλειστικά προς την εξεύρεση σταθερότητας και ειρήνης. Αντιθέτως από το να δώσει διαταγές για μαζική σφαγή, οι προθέσεις του Μιλόσεβιτς προς τους Μουσουλμάνους της Σρεμπρένιτσα, αποδεικνύονται από την απόφασή του να παράσχει σανίδα σωτηρίας σε 1.000 Μουσουλμάνους μαχητές της Σρεμπρένιτσα που είχαν εγκλωβιστεί στον ποταμό Ντρίνα. Με πρόταση του Κάρλ Μπίλτ, ο Μιλόσεβιτς είχε παράσχει σε αυτούς τους στρατιώτες καταφύγιο και ασφαλή διάδρομο διαφυγής προς την Ουγγαρία.
Ένα άλλο πολύ σημαντικό ζήτημα το οποίο παραμένει κρυμμένο από την κοινή γνώμη, είναι το γεγονός ότι οι Γιουγκοσλαβικές αρχές είχαν συλλάβει αρκετά άτομα που εμπλέκονταν στα γεγονότα της Σρεμπρένιτσα. Χαρακτηριστική είναι η υπόθεση του Ντράζεν Ερντέμοβιτς, ενός Κροάτη, που παραδέχθηκε ότι ο ίδιος προσωπικά είχε εκτελέσει πάνω από εκατό άτομα. Συνελήφθη στο Νόβι Σάντ της Σερβίας, το 1996 και καταδικάστηκε με κατηγορίες για δολοφονίες και εγκλήματα πολέμου. Αντιμετωπίζοντας την καταδικαστική απόφαση της Γιουγκοσλαβίας, απαίτησε την έκδοσή του στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ως Κροάτης πολίτης. Το δικαστήριο της Χάγης τον καταδίκασε σε πέντε χρόνια φυλάκισης και του παραχώρησε πρόωρη αποφυλάκιση και νέα ταυτότητα. Η κυβέρνηση Μιλόσεβιτς συνέλαβε πολλά μέλη της μονάδας του Ερντέμοβιτς, αλλά αυτοί άξαφνα αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι από την επόμενη δυτικόφιλη κυβέρνηση μετά τον Οκτώβριο του 2000.
http://www.imdleo.gr/diaf/files/nwo-10/plasta_milosev.pdf
No one should accuse the Serbs of committing "genocide" when there are 50,000 Muslim refugees who live in Belgrade alone. None of them are hiding in the attics or basements from the "Nazi Serbs," like the Jews had to do in Germany, but they live a normal life. More than 10,000 Muslim solders fought side by side with their Serbian counterparts against Bosnian Muslim government troupes in the area of Bihac. If one accuses the Serbs of "genocide" practice, then the Croats and the Bosnian Muslims are guilty o f the same. There are more then 600,000 Serbian refugees who are "cleansed" from Muslim and Croat-held territories.
http://www.balkan-archive.org.yu/kosta/MIRRORS/bosnian.question/truthnot.htm

Ο πανικός τους από την ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ των αφεντικών τους λόγω κραχ
και τέλους του πετρελαίου, τους τρελαίνει!
Η Βαλκανική Συμμαχία πλησιάζει!
http://www.youtube.com/v/dXSHtsOztRk

Ανώνυμος είπε...

Ενώ οι χιονοπτώσεις συνεχίζονται ταυτόχρονα και στα 2 ημισφαίρια, και τα κερδομανή λαμόγια της "υπερθέρμανσης", όπως ο πάμπλουτος και πολυδιαφημισμένος ραδιενεργός γενοκτόνος των Βαλκανίων Γκορ, γρυλλίζαν για ...λιώσιμο των πάγων (!),
ΖΕΥΓΑΡΙ ΝΕΚΡΟ από ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ στα Πυρηναία, ΝΕΚΡΟΙ από ΧΙΟΝΙΑ και στη Γερμανία - άλλοι 6 με υποθερμία!...
ΧΙΟΝΙΣΕ επίσης στην Καλιφόρνια, την Κίνα κ.α.

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/2091625/Avalanche-in-Pyrenees-kills-British-couple.html
http://www.spiegel.de/international/germany/0,1518,565678,00.html
http://www.mymother%20lode.com/%20News/article/%20kvml/1216079663
Ενώ η ΝΑΣΑ από την Πρωτομαγιά ανήγγειλε με καθυστέρηση ότι εισήλθαμε σε φάση ψύξης...
(http://earthobservatory.nasa.gov/Newsroom/NewImages/images.php3?img_id=1801)

Αμέσως μετά την Ινδία, και η Ρωσία πιο έντονα κατά των λαμογιών της "υπερθέρμανσης", όπως ο πάμπλουτος, πολυβραβευμένος ραδιενεργός γενοκτόνος Γκορ.

http://epw.senate.gov/public/index.cfm?FuseAction=Minority.Facts&ContentRecord_id=09df614e-802a-23ad-46c9-8a90fcb5569a
http://www.hindu.com/2008/07/10/stories/2008071055521000.htm
Εκδηλώθηκε ρήγμα στην Ένωση Φυσικών τής Δολαρίας κατά της τρομολαγνείας των υπερθερμασμένων!
http://www.aps.org/units/fps/newsletters/200807/editor.cfm
Να κι άλλος ένας που βρήκε το ΘΑΡΡΟΣ να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος επί χρόνια υποστηρίζοντας τη συλλογική ενοχοποίησή μας για τις φυσικές αλλαγές στο κλίμα:
http://www.theaustralian.news.com.au/story/0,25197,24036736-7583,00.html
Κι ένας που ομολογεί πώς μαγείρευαν καιρικά δεδομένα, από αυτά που χρησιμοποιούνται εναντίον μας:
http://wattsupwiththat.wordpress.com/2008/07/17/fabricating-temperatures-on-the-dew-line.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για την αποσιώπηση σχετικά με το τι πραγματικά συμβαίνει με το κλίμα και ποια είναι η δοκιμασμένη προσαρμογή
, εδώ
και εδώ: http://www.youtube.com/v/dXSHtsOztRk.

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από το ριζοσπαστικό κόμμα της Σερβίας που βγήκε με ανακοίνωσή του για το θέμα της σύλληψης του Κάρατζιτς και το οποίο δήλωσε ότι δεν θα παρακινήσει και δεν θα οργανώσει συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, όλοι οι υπόλοιποι κάναν τουμπεκί ψιλοκομμένο. Μέχρι πότε να είναι επαίτες οι Σέρβοι, με το χέρι απλωμένο; Συμβιβάστηκαν στις επιταγές και στα προστάγματα των καιρών. Κρίμα γιατί ήταν το τελευταίο ψήγμα περφηφάνειας στην Ευρώπη. Θλίβομαι γι΄ αυτούς. Παρ όλα αυτά συνεχίζω να τους εκτιμώ και να τους θεωρώ απ΄ τους καλύτερους λαούς των Βαλκανίων.