Κυριακή 13 Ιουλίου 2008

Να τί πληρώνει ακόμη το Πασόκ...

Την επόμενη φορά που οι πολύξεροι αναλυτές στο "Μέγκα" αναρωτηθούν χαιρέκακα "γιατί άραγε δεν ανεβαίνει στις δημοσκοπήσεις το Κίνημα?", προσπαθώντας παράλληλα να μας ... πείσουν ότι γι'αυτό φταίει ο Γιώργος, παρακαλώ να διαβάσουν πρώτα τις επισημάνσεις του ΔΟΛερού, σε αυτήν εδώ την ανάρτησή του!

Οπως θα δείτε, ανάμεσα στους υποστηρικτές του ξεροκέφαλου καθηγητή κ. Σημίτη, ο οποίος μας έκαψε με τα "παπαγαλάκια" του, προκειμένου να ικανοποιηθεί ο εγωϊσμός του ως ο ...καταλληλότερος, φιγουράρει και το όνομα του κ. Μαντά, που προχθές διέγραψε ο Γιώργος Παπανδρέου! Μάλιστα, οι κύριοι του ΟΠΕΚ "εξαφάνισαν" τη σχετική λίστα με τα ονόματα των υπογραφόντων, για να μην φαίνεται το όνομά του μετά την εμπλοκή του ονόματός του! Τέτοια ... αλληλεγγύη!

ΑΥΤΑ, λοιπόν, πληρώνουμε!

2 σχόλια:

doleros είπε...

Κάτι άλλο που κάνει εντύπωση είναι το εξής:

Γιατί στον επίσημο δικτυακό κόμβο του Κώστα Σημίτη (www.costas-simitis.gr) δεν έχει αναρτηθεί το κείμενο υποστήριξης και τα ονόματα όσων το υπέγραψαν;

Γιατί αυτή η «δουλειά» αφέθηκε μόνο στον ΟΠΕΚ; Που μάλιστα με τόσο άτσαλο τρόπο προσπάθησαν να βγάλουν το όνομα του κ. Μαντά από τη μέση;

Αν και οι πληροφορίες μου λένε ότι μετά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα (έγραψε και η «Ελευθεροτυπία» σχετικά), υπάρχει η σκέψη να αναρτηθεί και πάλι η λίστα με τα ονόματα. Με ή χωρίς το όνομα του κ. Μαντά, άγνωστο.

Τέλος, για να εξηγούμαι, προσωπικά δεν έχω κάτι με τον πρώην Πρωθυπουργό, τον οποίο και εκτιμώ και σέβομαι. Όπως αναγνωρίζω ότι επί Πρωθυπουργίας του έγιναν πολλά και εξόχως σημαντικά πράγματα για τη χώρα.

Διαφωνώ όμως με τους χειρισμούς έναντι του Γ.Α.Π., καθώς και με τις κατά καιρούς δηλώσεις και πράξεις.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

δ.

Στέλιος είπε...

@doleros: συμφωνώ φίλε μου με το τεχνοκρατικό του έργο, πλην όμως άλλο αυτό κι άλλο το ότι σαν πολιτικός τελικά απεδείχθη επικίνδυνος για την ενότητα της δημοκρατικής παράταξης, τον ένιαξε μόνον η διατήρηση της δικής του καλής φήμης.