Παρασκευή 11 Ιουλίου 2008

Διεκπεραιωτές...

Το ότι οι κύριοι της ΝΔ, που μας κυβερνούν ελέω του τριχίλιαρου και της πολιτικής λοβοτομής που χαρακτηρίζει τον ελληνικό λαό, είναι ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, αυτό δε γράφεται ούτε ακούγεται για 1η φορά: βουίζει ο τόπος για τον "πρωθυπουργεύοντα" που εγκαταλείπει το Μαξίμου από την Πέμπτη για να χαρεί τα σουβλάκια στη Ραφήνα (ενώ, το 1993 μετά την νίκη του, ο Ανδρέας, παρά την καταβεβλημμένη υγεία του, συγκαλούσε κάθε μέρα σχεδόν Υπουργικό Συμβούλιο!).

Τέτοια, όμως, επιβεβαίωση της τεμπελιάς τους, δε θα μπορούσαμε να τη φανταστούμε. Και πέρα από το γελοίο του πράγματος, η τεμπελια αυτή, σε συνδυασμό με την ανικανότητά τους, δημιουργεί και ανησυχίες γιατί πλέον αφορά και στη λειτουργία των θεσμών, από τη στιγμή που ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν μπορεί να επιδόσει μία επιστολή στον πρωθυπουργό της χώρας, λόγω ... κλειστού πρωτοκόλλου!

Διαβάστε στον "Μικροπολιτικό" των "ΝΕΩΝ" την απίστευτη ιστορία, εδώ.

Και το σχετικό σχόλιο της Ντόρας Νταϊλιάνα στην "Ελευθεροτυπία": "Αυτό πια ισοδυναμεί με πλήρη διάλυση, απορρύθμιση και εντέλει γελοιοποίηση της κυβέρνησης και του ίδιου του Κ. Καραμανλή. Είναι δυνατόν να μη βρίσκεται στο πρωθυπουργικό γραφείο άτομο να παραλάβει την επιστολή που απευθύνει στον πρωθυπουργό της χώρας ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης; Είναι δυνατόν να παραπέμπουν τον απεσταλμένο του από το πρωθυπουργικό γραφείο στη Βουλή στο Μέγαρο Μαξίμου κι από εκεί στο Μέγαρο Σταθάτου; Είναι δυνατόν στο Μέγαρο Σταθάτου να λένε 'ελάτε αύριο, διότι κλείσαμε για σήμερα το ηλεκτρονικό πρωτόκολλο'; Σε ποια σοβαρή χώρα μπορεί να συμβαίνει αυτό; Ποιο σοβαρό πρωθυπουργικό γραφείο μπορεί να λειτουργεί κατ' αυτόν τον τρόπο; Δυστυχώς συνέβη και αυτό, Και, πάλι καλά που δεν τον έστειλαν στη Ραφήνα ή στην... παραλία της! Πάλι καλά που δεν είπαν 'ελάτε τον Οκτώβριο, διότι τότε τελειώνουν τα... μπάνια του λαού και τα δικά μας'. Επί μία ώρα παρέπεμπαν από τον Αννα στον Καϊάφα, χθες το μεσημέρι, οι υπηρεσίες του πρωθυπουργού τον προϊστάμενο των κοινοβουλευτικών υπηρεσιών του ΠΑΣΟΚ Δ. Μωραΐτη, ώσπου τελικά να παραλάβουν την απαντητική επιστολή του Γιώργου Παπανδρέου προς τον Κ. Καραμανλή για τα θέματα διαφάνειας και τη σύσταση διακομματικής επιτροπής, που θα ασχοληθεί με τα οικονομικά των κομμάτων. Επρεπε να βάλει τις φωνές το ευγενέστατο όσο και έμπειρο στέλεχος για να αντιληφθούν οι ανευθυνοϋπεύθυνοι του πρωθυπουργικού γραφείου ότι δεν μπορούν να λειτουργούν ως βαριεστημένοι δημόσιοι υπάλληλοι. Εφταιξε η ζέστη και η παραζάλη που προκαλεί ή οφείλεται στη γενική ανευθυνότητα και αποδιοργάνωση των πρωθυπουργικών υπηρεσιών; Ο,τι κι αν φταίει, γεγονός είναι ένα: στη συμπεριφορά τους αντικατοπτρίζεται ο τρόπος λειτουργίας της ίδιας της κυβέρνησης, που, πνιγμένη στα σκάνδαλα, παραπέμπει τα πάντα στις ελληνικές καλένδες, επενδύοντας στην ποδηγέτηση της Δικαιοσύνης για να την εμφανίσει άσπιλη και αμόλυντη".

2 σχόλια:

VAD είπε...

Μα έτσι κι αλλιώς,Στέλιο,το μαγαζί είναι κλειστό!Ανοίγει όταν τους βολεύει!
Παρ'όλα αυτά,καλό ΣΚ...

NdN είπε...

Αυτοί οι Πασόκοι δεν έχουν τον θεό τους! Δηλαδή να μην δουν έναν άνθρωπο να ξεκουράζεται, αμέσως να τον σηκώσουν!

Ασε ρε ΓΑΠ την επιστολή Παρασκευιάτικα! Στείλε την με το ταχυδρομείο να φτάσει από Τρίτη! Κανένας οίκτος στον σκληρά εργαζόμενο Πρωθυπουργό!

Κρίμα πάντως που γελάμε με τέτοια. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, αλλά είναι κρίμα.