Πέμπτη 12 Ιουνίου 2008

Θαυμάστε "συνέπεια" λόγων πολιτικού ανδρός:

Κ. Σημίτης, 12-4-05, ομιλία στη Βουλή για το "Ευρωσύνταγμα": {Ψηφίζοντας το Σύνταγμα ξεκινά μία νέα περίοδος ... Και γι'αυτό ο λαός πρέπει να ξέρει καλά. Εμείς, το Πασόκ, προτείνουμε τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, ακριβώς για να υπάρχει αυτή η ενημέρωση...}.

Κ. Σημίτης, 11-6-08, επιστολή στον Πρόεδρο του Πασόκ για την "Ευρωσυνθήκη": {Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι, μετά από απόφασή σου, το Πασόκ υποστηρίζει τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την κύρωση της νέας συνθήκης...}.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: τα 2 κείμενα είναι το ΙΔΙΟ πράγμα!!!

7 σχόλια:

Νίκος Λαγκαδινός είπε...

Στέλιο, η "υπαναχώρηση" του Σημίτη δεν μοιάζει και πολύ αθώα! Ψυχανεμίζομαι ίντριγκα...

Στέλιος είπε...

Νίκο, προετοιμάζουν την αντεπίθεσή τους για τις ευρωεκλογές. Μπροστά μου, φίλοι και οπαδοί του Βενιζέλου, που γνωρίζω, παραδέχονται ότι στις ευρωεκλογές θα ψηφίσουν Τσίπρα για να χάσει ο Γιώργος και να ξαναρχίσει την αμφισβήτηση ο Βενιζέλος. Υπάρχει περιστατικό, το οποίο επώνυμα θα γνωστοποιήσω όταν έρθει η ώρα...

Στέλιος είπε...

ΥΓ.: Ο άνθρωπος ετοιμάζεται να πάρει κάποια θέση στην Εωρώπη...

αντωνης είπε...

TON ΔΙΕΓΡΑΨΕ!!!

NdN είπε...

Καλησπέρα Στέλιο,

Αυτό για τον Τσίπρα και τις ευρωεκλογές το άκουσα και εγώ όταν ήρθα Πάσχα στη Σαλονίκη.

Οσο για το Σημίτη δεν έχω λόγια πλέον και επαναλαμβάνω ότι ήμουν και είμαι Σημιτικός. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο τα κάνει, αλλά δεν πιστεύω ότι είναι ο "Μητσοτάκης" του ΠΑΣΟΚ.

Είμαι σίγουρος ότι θα δείξει στο μέλλον και κάποια άλλα στοιχεία που θα μας κάνουν να καταλάβουμε καλύτερα.

Στέλιος είπε...

@αντώνης: Ναι, τον διέγραψε από την Κ.Ο. Και πολύ καλά έκανε. Από χθες το είχα πει στην ανάρτησή μου ότι έπρεπε να υποστεί συνέπειες. Στις τελευταίες εκλογές ο μόνος που αγωνιζόταν για τη νίκη ήταν ο Γιώργος και όλοι κάνανε αφ'υψηλού κριτική. Οποιος θέλει ας κουνηθεί τώρα!

Στέλιος είπε...

@ndn: Νίκο το σχόλιό σου έχει τη μεγαλύτερη αξία αφού όπως λές είσαι και σημιτικός. Να διευκρινήσω ότι ΟΥΤΕ ΕΓΩ που είμαι παπανδρεϊκός δεν αμφισβητώ την τεχνοκρατική προσφορά του Σημίτη. Αλλά δεν μπορώ να ανεχτώ να βάζερι τρικλοποδιές λες και είναι αλάθητος, όταν όλοι ξέρουμε ότι ακόμη πληρώνουμε την αναισθησία του για τα λαϊκά στρώματα.