Σάββατο 7 Ιουνίου 2008

Υποστήριξη στον Δήμαρχο Τήλου:

Αν και ο γιατρός Τάσος Αλιφέρης, ο δήμαρχος Τήλου, δεν το ζήτησε από κανέναν, θεωρώ ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΑ τέτοιους πολίτες που μπαίνουν μπροστά, αψηφούν ακόμη και κυρώσεις και απειλές, και βγάζουν το "φίδι από την τρύπα", για να μπορούμε όλοι μας να απολαμβάνουμε των ατομικών και προσωπικών μας ελευθεριών χωρίς τις παρεμβάσεις Ψωμιάδηδων, Ανθιμων και άλλων υποκριτών, που την "έχουν δει" ως "σωτήρες της κοινωνίας" και "opinion makers" και επιθυμούν να ξαναζήσουμε μία ... νέα "Ελλάδα Ελλήνων Χριστιανών"! ΗΔΗ, ο κ. Αλιφέρης απειλήθηκε με ποινική δίωξη από τον Α(γ)ρειο Πάγο και η "εύσπλαχνος" Εκκλησία μας τον ... "τιμώρησε" παύοντάς τον από επίτροπο σε ένα ναό (αξίωμα που ασκούσε ως εκ της δημαρχιακής του ιδιότητας, βλ. εδώ). Οπως διαπιστώνουμε, ο φασισμός έχει πολλά πρόσωπα...

Γι'αυτό, λοιπόν, θεωρώ ότι πρέπει ΟΛΟΙ οι ελεύθεροι στην κρίση και το φρόνημα ΠΟΛΙΤΕΣ να στείλουμε ΤΩΡΑ email συμπαράστασης στον δήμαρχο Τήλου. Η σελίδα του Δήμου Τήλου είναι αυτή: http://www.tilos.gr, η δνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του γραφείου του δημάρχου είναι η: DimTilos@otenet.gr, το τηλέφωνο του Δημαρχείου είναι: 22460-44258 και το φαξ: 22460-44075.

Σημειώνω μόνο ότι, όπως θα δείτε και εδώ, ο Τάσος Αλιφέρης είναι ένας ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ δήμαρχος που έβγαλε από την μιζέρια και την εγκατάλειψη το μικρό ακριτικό αυτό νησί, που αγωνίστηκε να αγοραστεί και να δρομολογηθεί πλοίo στην Τήλο, ώστε να μην είναι αποκομμένη, που επί της δημαρχίας του πήγαν και εγκαταστάθηκαν εκεί νέες οικογένειες (όταν ξέρουμε τον ρυθμό με τον οποίο ερημώνει η ελληνική επαρχία!), που εγκατέστησε τηλεϊατρική! Αυτά τα αναδημοσιεύω, διότι ακούσαμε πολλούς δήθεν "οικογενειάρχες" αλλά και "ιερωμένους" αυτές τις μέρες να "εξοργίζονται" με τον δήμαρχο, όταν έχει βουϊξει ο τόπος ότι οι ίδιοι είναι μόνιμοι θαμώνες της Συγγρού... Δε φταίει κανείς, φταίει που στην Ψωροκώσταινα δεν εφαρμόζεται η τακτική του "outing"...

ΥΓ.: εκείνος ο "γκλαμουράτος" δήμαρχος κεντρικότατου Δήμου (όνομα και μη χωριό...), που βγήκε με την υποστήριξη διαφόρων Λάκηδων και Μάκηδων και που είναι πασίγνωστο ότι και ίδιος είναι gay (και δικαίωμά του, δεν μας αφορά αυτό), γιατί "μούλωξε" αυτές τις μέρες? Φοβήθηκε?

3 σχόλια:

Nikos Lioliopoulos είπε...

ξερεις εχω μια υποψία οταν ακούω πετυχημένος δήμαρχος. Σχεδόν ποτε ο χαρακτηρισμός δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα . βεβαια πρέπει κάποιος να εχει κότσια (η μάλλον κατι άλλο)για να κάνει μια τέτοια ενέργεια . Και ο Γιατρός φαίνεται τα εχει.

Στέλιος είπε...

@nikos: Νίκο, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, αλλά και μόνο το γεγονός ότι, καίτοι πετυχημένος, δεν διεκδίκησε τόσα χρόνια ρόλο στην κεντρική πολιτική σκηνή, δε λέει κάτι?

NdN είπε...

Η κίνηση του είναι σωστή και πρέπει να την επικροτήσουμε και να την στηρίξουμε. Το αν είναι ή όχι επιτυχημένος δήμαρχος κρίνεται από πολλά και όχι από το αν θα τελέσει γάμους ομοφυλόφιλων.

Πάντως την ενέργεια του θα την στηρίξουμε γιατί είναι θέμα ισότητας και σεβασμού της διαφορετικότητας.

Καλημέρα Στέλιο και Νίκο!