Σάββατο 21 Ιουνίου 2008

Κάτι αλλάζει (?)...

Σε πρόσφατο σχόλιό μου, έλεγα ότι, μετά την αποπομπή Σημίτη από τον Γιώργο, αλλά και την αντίδραση των αναγνωστών τους, τα media του ΔΟΛ άρχισαν να "συμμορφώνονται". Δείτε και τη σχετική ανάρτηση του ΔΟΛερού για τη στάση των "Νέων" και θα καταλάβετε καλύτερα...

6 σχόλια:

phlou...flis είπε...

Πιστεύω στο ΠΑΣΟΚ περισσότερο από το ΣΥΡΙΖΑ και ακόμη περισσότερο από τη ΝΔ. Δεν είμαι όμως υποχρεωμένος να υποστηρίξω ντε και καλά τις πράξεις του επίσημου ΠΑΣΟΚ αν τις θεωρώ λανθασμένες. Δε θα γίνω βασιλικότερος του βασιλέως. Αν είναι να πάνε στη φυλακή ΠΑΣΟΚτζήδες επειδή έκλεψαν να πάνε. να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα για τί είμαι σκεπτόμενος πολίτης-ψηφοφόρος και όχι σιωπηλός και υπάκουος οπαδός.

Νικολέτα είπε...

αχ, βρε Στέλιο, μήπως τα βλέπεις πολύ αισιόδοξα τα πράγματα; αν είναι έτσι, τότε πώς εξηγείς τις απόπειρες νεκρανάστασης του χοντρού; τα πράγματα είναι μοιρασμένα και ισορροπημένα: "αλλαγή" στάσης των "Νέων", συνέντευξη του Βεν. στην "Κ.Ε", αποκαλύψεις για τον Τσουκάτο και αμέσως μετά εμπλοκή από το "Βήμα" του Τσοχατζόπουλου, έτσι, σε μια λογική του τύπου "αν θέλετε να απαξιώσετε τη θητεία Σημίτη, τότε η μπάλα θα πάρει να τον εσωκομματικό του αντίπαλο, ο οποίος μάλιστα είχε και μεγάλο έρεισμα στις κομματικές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ"(αν με πιάνεις).

Η στρατηγική τους είναι ίδια κι απαράλλαχτη από τη 16η Σεπτεμβρίου: να δείξουν ποιός κάνει κουμάντο στην πολιτική ζωή του τόπου. Το μόνο που αλλάζει είναι η τακτική τους ανάλογα με τη συγκυρία: μετά το "κάψιμο" Βενιζέλου και το ναυάγιο του "Μεγάλου Συνασπισμού", ψαλιδίζουν τώρα την Ντόρα (μέσω του συνεργάτη της και μεσω Κυριάκου), μετά την νίκη του Γιώργου στις 11/11 αναδεικνύουν δημοσκοπικά τον Συριζα, κι όταν κι αυτό δεν τους βγαίνει, προσπαθούν να καταστήσουν συνολικά υπεύθυνο ολόκληρο το ΠΑΣΟΚ για την κυβερνητική του θητεία, να ακυρώσουν εξαρχής τις οποιεσδήποτε προσπάθειες φυγής μπρος τα εμπρός του ΓΑΠ και διακινούν σενάρια διάσπασης.

Οπότε; οπότε έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά και πολλές ακόμη "παραστάσεις" να δούμε.

Στέλιος είπε...

@phlou...flis: Φίλε μου αυτό δεν λέμε? Και βέβαια δεν είμαστυε υποχρεωμένοι να στηρίξουμε ή να δικαιολογήσουμε το...φαγοπότι, είτε τα λεφτά πήγαν σε άτομα είτε στο κόμμα. Το ίδιο λέει και ο Πρόεδρος, που δε μπορεί βέβαια να φορτωθεί τις αμαρτίες Σημίτη, αρκετά φορτώθηκε την δική του ήττα το 2004! Επιπλέον, παρακολουθούμε όλοι τις κινησεις του και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ξεκαθάρισμα.

Στέλιος είπε...

@νικολέτα: φίλη μου δεν αντιλέγω! Οταν λέω ότι κάτι αλλάζει, δεν εννοώ βέβαια ότι ξαφνικά μας αγάπησαν! Προσωπικά, όμως, παίρνω μεγάλη ικανοποίηση όταν βλέπω τα ΜΜΕ να μην τους βγαίνει και να αναγκάζονται να προβάλλουν το Γιώργο, καταπίνοντας τις επιθυμίες τους!

Nikos Lioliopoulos είπε...

too good to be true.
Φίλε μου
Μακάρι παντως...

Στέλιος είπε...

@nikos.lioliopoulos: εννοείται ότι δε "τσιμπάμε". Ξέρουμε καλά ότι το κάνουν μόνο και μόνο γιατί δεν μπορούν να πράξουν αλλιώς, υπό την πίεση του αναγνωστικού τους κοινού.