Κυριακή 2 Μαρτίου 2008

Η κατάντια της Θεσσαλονίκης...


Ο δήμαρχος έχει γεμίσει λακούβες την πόλη για να φτιάξει ένα μετρό μόλις 9,5 χιλιομέτρων και να ταλαιπωρηθούμε για τα επόμενα 10 χρόνια! Ο μητροπολίτης χαρακτήρισε το σύμφωνο συμβίωσης των ανύπαντρων ζευγαριών ως "νομιμοποίηση της πορνείας"! Και ο νομάρχης , μασκαρεμένος, απλώς επιβεβαιώνει την κατάντια αυτής της πόλης. Δοξάστε τους!

Υ.Γ.: και μην ξανακούσω τον Ndn να αναρωτιέται γιατί η Θεσσαλονίκη βγάζει τέτοιους τοπικούς άρχοντες!

6 σχόλια:

NdN είπε...

Μα και αυτό σε αυτά που έγραψα συμπεριλαμβάνεται σύντροφε Στέλιο!

Το ότι πηγαίνει παντού βρίσκεται είναι στα υπέρ του και του φέρνει ψήφους. Για την γιαγιά από το Σοχό που τον είδε είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας, ενώ αντίθετα οι του ΠΑΣΟΚ είνια σαν του σταρ του Χόλυγουντ. Πιο εύκολα μπορεί να πετύχει τον Μπραντ Πιττ παρά τον Βενιζέλο και τον Καστανίδη.

Αυτό που λέω εγώ είναι να μπει απέναντί του κάποιος που θα αρθρώσει πολιτικό λογο και δεν θα είναι ακριβοθώρητος πολιτικός, αλλά ενεργό μέλος της Σαλλονικιώτικης κοινωνίας.

Στέλιος είπε...

@ndn: ναι βρε Νίκο, αστειεύομαι! Απλώς ήθελα να σου πώ ότι ΤΕΛΙΚΑ καμία ανάλυση δεν μπορεί να συλλάβει τα αίτια εκλογής ανθρώπων σαν τα σούργελα, διότι τελικά και ο κόσμος που τους ψηφίζει είναι του ιδίου πνευματικού και κοινωνικού επιπέδου με αυτούς.

phlou...flis είπε...

Μήπως έχουμε αυτούς που μας αξίζουν ή μήπως αυτοί που αξίζουν αποστρέφουν το πρόσωπο από την πολιτική;

Grammateas είπε...

Το γεγονός ότι κάνουν κουμάντο στην πόλη αυτοί εδώ είναι απόδειξη της δικής μας ανυπαρξίας. Τον Παπαγεωργοπουλο μπορούσαμε να τον στείλουμε και εμείς πετάξαμε χαρταετό. Και το Ψωμιάδη μπορούμε αλλά θέλει δουλειά και ενότητα που φυσικά οι βουλευτές της πολης μας δεν διαθέτουν...

Elli είπε...

κι ανησύχησα γιατί χτές δεν είδα το Ζορο!!! εγώ το ζήτησα στον Ndn :P

Στέλιος είπε...

@grammateas: έχω αναρτήσει σχετικό σχόλιο στον NdN ότι η επιλογή Μπουτάρη, αν στηριζόταν επίσημα από το Πασόκ, τότε ο Παπαγεωργόπουλος θα έβγαινε από τον 1ο γύρο. Δες το σκεπτικό μου.