Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2008

'Η θα βρέξει ή θα χιονίσει ή καλό καιρό θα κάνει!

Οταν ο Γιώργος Παπανδρέου είναι συναινετικός, διαλλακτικός, με διάθεση συζήτησης των προβλημάτων, τότε τον χαρακτηρίζουν "λίγο" και "ανεπαρκή" και ισχυρίζονται ότι την "πραγματική" αντιπολίτευση την κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ!

Οταν κάνει κινήσεις εντός του θεσμικού του ρόλου (όπως η πρόταση δυσπιστίας), που δυσκολεύουν την απίθανη κυβέρνηση του "Καθιστού Βούδα" (αφού οδηγούν στην αναβολή της ψήφισης του αντιασφαλιστικού νόμου), και δίνει έτσι περιθώρια αντίδρασης στο συνδικαλιστικό κίνημα για να οργανωθεί (βλ. σχετικές αναρτήσεις, εδώ και εδώ), τότε ισχυρίζονται ότι είναι "κινήσεις πανικού" λόγω Τσίπρα (βλ. την επίσημη εφημερίδα του Καραμανλισμού, την "Αυριανή").

Φυσικά, στο ενδιάμεσο εκθειάζουν τις προχειροδουλειές Αλέκου και Αλέξη που οργανώνουν ... "δημοψήφισμα" στο PetitionOnLine λες και είναι 10χρονα παιδάκια που παίζουν στο Facebook!

Η λέξη "αίσχος" φαντάζει λίγη!

2 σχόλια:

Γκιώνης είπε...

. Το θέμα είναι τί έχει γίνει η κοινή λογική σ' αυτό τον λαό που πέρα από όσα εύστοχα γράφεις, ενώ καίγονται 72 άτομα, γείτονες συγγενείς και συγχωριανοί τους, τα σπίτια τους, οι περιουσίες τους και πάνε και ξαναψηφίζουν αυτήν τήν κυβέρνηση.
. Κάτι άλλο πρέπει γίνει για να ξυπνήσουν όλοι από το εξηγήσιμο ή όχι λήθαργό τους

Σ.Μ. είπε...

@γκιώνης: φίλε μου πρέπει να βιώσουμε την απόλυτη καταστροφή ως κοινωνία για να μάθουμε να επιλέγουμε με ορθά πολιτικά κριτήρια? Τί να πω? Οτι όλοι όσοι σήμερα βγαίνουν στο δρόμο για το ασφαλιστικό είναι αυτοί που πριν λίγους μήνες ψήφισαν την απίθανη κυβέρνηση?