Πέμπτη 6 Μαρτίου 2008

Αθάνατη!

Επειδή σήμερα, σε λίγες ώρες, φεύγω για έναν προορισμό που θα σας αποκαλύψω την Κυριακή το βράδυ, που θα επιστρέψω με το καλό, δεν πρόλαβα να γράψω αυτά που ήθελα για την Μελίνα, ούτε να "ανεβάσω" υλικό, από αυτό που έχω μαζέψει από τα χρόνια που η Μελίνα ήταν μέρος της καθημερινότητάς μας και τα δελτία ειδήσεων έλαμπαν κάθε φορά που είχαν ειδήσεις για την δραστηριότητα της αξέχαστης και μοναδικής Υπουργού Πολιτισμού.
Γι'αυτό αναρτώ μόνο μία από τις διασημότερες φωτογραφίες της (του Ν. Διαμαντόπουλου), σα φόρο μνήμης αφού σα σήμερα, το 1994, η Μελίνα μας αποχαιρέτησε.
Επιφυλλάσσομαι να γράψω πολλά τις επόμενες ημέρες...

2 σχόλια:

NdN είπε...

Καλό ταξίδι και με τη νίκη!

Για την Μελίνα ότι και να πω εγώ είναι πολύ λίγο. Ενας ακόμα λόγος που νοιώθουμε περήφανοι όσοι είμαστε ακόμα στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και όσοι πέρασαν!

Καλά να περάσεις!

Στέλιος είπε...

@ndn: Niko sto pasok imaste perifanoi gia pollous pou to timisan me tin epilogi tous, eite emeinan mexri simera eite efugn aksioprepws se kapoia stigmi, xwris na apksiosoun to ergo tou kinimatos (opws ekanan kapioi...) eite xanagyrisan. Poion na thymithume? Apo tin Aspa Mandilara ton prwto xrono ews Saki Karagiorga ews G.A. Magaki ews Amalia Fleming, Despw Diamantidou kai Eirini Pappa, Atnoni Brillaki to 89 klp klp.