Δευτέρα 3 Μαρτίου 2008

Χωρίς λόγια...

Του Κ. Μητρόπουλου από τα σημερινά "Νέα": το ζήτημα είναι αν η επιλογή Τσίπρα θα αποδειχθεί επιλογή δημιουργίας ή απλώς επιλογή διαμαρτυρίας. Ο μέχρι τώρα μεγαλοϊδεατισμός του ΣΥΡΙΖΑ και η τακτική του cool Alexis να επιδεικνύει όχι νέες θέσεις αλλά τη λαμπερή του ... οδοντοστοιχία, προδιαθέτουν δυστυχώς για το δεύτερο...

6 σχόλια:

neoinileias είπε...

Από την υπερθέρμανση του πλανήτη, στην εποχή των παγετώνων;

http://neoinileias.blogspot.com/

phlou...flis είπε...

Το παιχνίδι το ...κάνει η τηλεόραση. Φωτογένεια, new look, το νεαρόν της ηλικίας αυτά μετράνε. Γελοιότητες από γελοίους κι εμείς ...γέλια!

Ανώνυμος είπε...

OTAN TO SYSTHMA DE SE FOBATAI ALLA DE PROMOTAREI H EISAI AFELHS H EISAI MEROS TOU

PANTWS ARISTEROS DE LEGESAI

Στέλιος είπε...

@ανώνυμος: θα μπορούσε πολλά να επι κανείς για το λάϊφ στάϊλ του τσίπρα, που μας θυμίζει κολεγιόπαιδο των βορείων προαστείων και όχι πρόεδρο της "ανανεωτικής" αριστεράς. Θα μπορούσα να πω πχ για τα παπούτσια του, που είναι πιο πολλά από αυτά της Ιμέλντα Μάρκος :) Αλλά αυτά δεν είναι σοβαρά επιχειρήματα. Η σοβαρή κριτική εστιάζεται αλλού: όταν πχ μιλά για τους "κακούς" αμερικάνους, τί θα κάνει ως κυβέρνηση, αφού πλέον αρέσκονται να λένε ότι θα ξεπεράσουν το πασόκ? Θα βγεί από το ΝΑΤΟ?

tractatus είπε...

σ.μ. μου βρε που τα είδες τα παπούτσια;!!!!Είσαι απίστευτος...;)))
Εγω πάντως λέω να μην ασχοληθώ καθόλου με το παιδί. Να τον αφήσω να εξελιχθεί ;))) κατά τα άλλα θέλω να έχουμε κι εμείς εξελίξεις γιατί αυτό είναι το σοβαρό. Ετσι δεν είναι; Σου προτείνω μάλιστα να διαβάσεις το κείμενο στο post μου γιατί σε μερικά χρονάκια αυτή θα είναι η αναζήτηση της πολιτικής...ξέρω...ξέρω..είναι τεράστιο το σεντόνι και θα πάς για ύπνο...;)))

ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ είπε...

Η αγανάκτηση του κόσμου βρίσκει στο πρόσωπο του Τσίπρα μια διέξοδο - ωραία τα λέει, ωραία τον πλασάρουν- δεν αμφιβάλλει κανένας νομίζω. Η ουσία είναι, όμως κατά πόσο αυτά που λέει τα πιστεύει βαθιά μέσα του και ξέρει πως μπορεί να είναι υλοποιήσιμα. Κάτι για το οποίο πολύ αμφιβάλλω.