Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2008

Αμα έχεις τέτοιους οπαδούς...

Γράφει μία ανώνυμη οπαδός του, στο blog του Βενιζέλου:

"Μη σταματήσεις να αγωνίζεσαι Ευάγγελε Βενιζέλο. Εδώ στην Κομοτηνή υπολογίζουμε στο άτομό σου. Να φύγουν τα λαμόγια μέσα από το ΠΑΣΟΚ, για να δούμε μια άσπρη μέρα. Μια παλιά ΠΑΣΟΚΑ και πρώην κυρία Δημάρχου της Κομοτηνής".

Πραγματικά κύριε Καθηγητά: αν έχετε μαζί σας και τις "κυρίες" των πρώην δημάρχων και δη της Κομοτηνής, το πολιτικό σας μέλλον διαγράφεται λαμπρό!

Απορία νo.1: άραγε πρόκειται για ΠΡΩΗΝ σύζυγο ΝΥΝ δημάρχου ή για ΝΥΝ σύζυγο ΠΡΩΗΝ δημάρχου?

Απορία νο.2: ΠΟΤΕ και για ΠΟΙΟ πράγμα είδατε ποτέ να ... αγωνίζεται ο Βενιζέλος? Τον είδατε να αφισοκολλά, να κατεβαίνει σε διαδήλωση, να τάσσεται με το μέρος οικολογικών οργανώσεων, να κάνει ΚΑΤΙ τέλος πάντων?

3 σχόλια:

theodore είπε...

Οχι,είδαμε τον ΓΑΠ.
Οσο για οπαδούς σε παρπέμπω εδώ
http://proxeirotetradio.blogspot.com/2007/08/blog-post_06.html
Είμαι σίγουρος ότι τον ξέρεις τον Παπαχατζή.
Επίσης είμαι σίγουρος,ότι και εκείνος δεν έχει κολλήσει ποτέ του ουτε μιά αφίσα του ΠΑΣΟΚ,αφού δηλώνει φίλος και όχι μέλος.
Ο εν λόγω φανατικός οπαδός του ΓΑΠ,δηλώνει εκτός των άλλων θαυμαστής και του ....Κωστή Χατζηδάκη,γνωστού και ως Ντοράκη,από την υπερβολική αγάπη που έχει στην Ντόρα.
Να τους χαίρεστε λοιπόν τους οπαδούς σας.
Αλήθεια,γιατί δεν βάζετε βρέ παιδιά και καμιά φωτό του Μητσοτάκη;
Τέτοια αγάπη ούτε οι...νεοδημοκράτες πιά.

Στέλιος είπε...

@theodore: αγαπητέ μου, τον Παναγιώτη δεν το ξέρω προσωπικά αλλά τουλάχιστον αυτός διατυπώνει και κάποιες προτάσεις. Διάβασέ τον και μάθε και άσε τις σταχανοβίστικες λογικές σου!

Παναγιώτης Παπαχατζής είπε...

@theodore
Χτυπάς, λασπολογείς και φεύγεις...
Κάτσε ρε φίλε μια αφορά να συζητήσουμε. Εαν θες εγώ ζητώ την άδεια απο τουτο το blog να μας επιτρέψει να κάνουμε διάλογο σε... ουδέτερο έδαφος. Τολμάς;