Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2008

Αντί άλλων επιχειρημάτων...

Ο Τύπος έχει "καλομάθει" να κάνει κριτική σε όλους, πλην όμως δε θέτει εαυτόν σε έλεγχο. Σας προσκαλώ να ρίξετε μία ματιά στη σύγκριση που επιχειρούν οι Ενεργοί Πολίτες. Δεν κάνω κανένα άλλο σχόλιο...

2 σχόλια:

katerina είπε...

Δεν θα βαρεθώ να λέω. Ο εχθρός δεν είναι τα media. Αυτά κάνουν και θα κάνουν παντού και παντα τη δουλειά τους.
Για το ΠΑΣΟΚ δεν φταίει ο ΓΑΠ, ο Βενιζέλος ή ο Σκανδαλίδης.
Για το ΠΑΣΟΚ φταίμε εμείς, που εγκλωβιστήκαμε σε λογικές αρχηγού παντοκράτορα, μηχανιστικών και βυζαντινοκρατούμενων οργάνων, επαγγελματιων δημοσιοσχετιστων και επαγγελματιών της πολιτικής ανυπαρξίας.
Τώρα αντί να παράγουμε πολιτική, παράγουμε εχθρούς, παραβιάζοντας ανοιχτές πόρτες.

Στέλιος είπε...

@Κατερίνα: αγαπητή μου φίλη, διαφωνώ με το ότι "φταίμε εμείς". Υπάρχουν (ακ΄μη) άνθρωποι στο Πασόκ που δεν διοριστήκαμε πουθενά, δεν είχαμε σχέση με τον κρατικό μηχανισμό, δεν ωφεληθήκαμε υπό την έννοια του άμεσου προσωπικού συμφέροντος (κυρίως οικονομικού), δεν...δεν...δεν. Γι'αυτό και απαλλαγμένοι από το κριτήριο του ποιός θα κερδίσει τον Καραμανλή, επιλέξαμε Παπανδρέου ακριβώς για τις ιδέες του. Εγώ προσωπικώς τελώ εν αναμονή για να δω αν θα κάνει όσα λέει. Οπωσδήποτε δε θα ψήφιζα Βενιζέλο, για να "γυρίσει" πίσω ένα Πασόκ που θα διόριζε όλη την αυλή του στον κρατικό μηχανισμό (βεβαίως, το αποτέλεσμα έδειξε ότι ο Βενιζέλος ΔΕΝ ήταν ο "σίφουνας" που μας παρουσίαζαν). Ολα αυτά, βεβαίως, και τα όσα λες, αλλά και οι όποιες αδυναμίες του Γιώργου ή τα προβλήματα του Πασόκ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ και τον ύποπτο ρόλο των εκδοτών.