Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2007

Αμετανόητος...

Ο κ.Καθηγητής (γελοιογραφία του Γ.Καλαϊτζή από την "Ελευθεροτυπία") φαίνεται ότι δεν έλαβε το μήνυμα των πολιτών. Ακουσα πρωί-πρωί τις δηλώσεις του. Μου διαφεύγει κάτι? Εγιναν εσωκομματικές εκλογές προκειμένου να καταγραφεί η δύναμη των ρευμάτων και των τάσεων στο ΠΑΣΟΚ ή για να αναδειχθεί Πρόεδρος? Αν έγινε το 2ο, τότε προς τί η δήλωση Βενιζέλου ότι ...συγκροτήθηκε ένα δήθεν ...μεγάλο, ριζοσπαστικό ρεύμα για την υποψηφιότητά του? Εχασαν οι λέξεις τη σημασία τους? Ποιό μεγάλο? Το 34%? Και το 60% τί είναι τότε? Ποιό ριζοσπαστικό? Οι επιλογές των εκδοτών και οι Μπακατσέλοι? Ποιό ρεύμα? Η μειοψηφία? Δεν κατάλαβε το χαστούκι που έφαγε? Δεν συνειδητοποίησε ότι αυτός ο "ικανός", ο "ρήτορας", ο "οδοστρωτήρας" ΕΧΑΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ από τον "χαμένο" των εθνικών εκλογών? Αυτό λέγεται πολιτικός παχυδερμισμός! Η απλώς λέγεται προβοκάτσια! Δεν αναγνωρίζουμε ότι κέρδισαν οι άλλοι, αλλά προβαλλουμε το δικό μας ποσοστό για να τονίσουμε την παρουσία μας.

Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους: ΧΑΣΑΤΕ κ.Βενιζέλο! Συνειδητοποιήστε το! Δεν είστε στη Νομική Θεσσαλονίκης που κάνατε ό,τι θέλατε. Χ-Α-Σ-Α-Τ-Ε! Καθήστε ήσυχος και στη γωνιά σας, οι πολίτες απέριψαν τις επιλογές σας και ακύρωσαν στην πράξη τα σχέδια των εκδοτών. Αλλως, υπάρχουν και οι διαγραφές.

5 σχόλια:

vagnes είπε...

Το υφος σας δειχνει γιατι εχασε και το ΠΑΣΟΚ που και αυτο πηρε περιπου το ιδιο ποσοστο στις εκλογες.
Δηλ εννοειτε οτι το ποσοστο του ΠΑΣΟΚ ηταν αμελητεο!
Οι νικητες πρεπει να δειχνουν πρωτοι σεμνοτητα, οι αλλοι εχουν και τις πικριες τους...

Στέλιος είπε...

Αγαπητέ μου φίλε, το πασόκ σαφέστατα και δεν έχασε από μένα, μην ανησυχείς. Το πασόκ έχασε από όσους, αν και πρωτοκλασάτα στελέχη και δήθεν "μελλοντικοί ηγέτες" της δημοκρατικής παράταξης, δεν κούνησαν το δακτυλάκι τους στις εκλογές για να προσφέρουν στην παράταξη. Ισα-ίσα τους παρακολουθούσαμε στην τηλεόραση να χασκογελάνε όταν οι τηλε-αστέρες μείωναν ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ τον Πρόεδρο του κόμματος τους! Το τί πήρε ο Βενιζέλος χθες, δεν αφορά κανέναν. Το ερώτημα ήταν "ποιός θα είναι Πρόεδρος", δεν ήταν "ποιά δύναμη θα έχει το κάθε στέλεχος".

vagnes είπε...

Το τί πήρε ο Βενιζέλος χθες, δεν αφορά κανέναν;
Δηλαδη το 35% των πολιτων που ψηφισαν Βενιζελο και κατι ηθελαν να πουν μ'αυτο, δεν αφορα καννεναν;
Τοτε δεν πρεπει να κατηγορουμε τους πολιτικους οτι με την αλαζονεια τους διωχνουν τους ψηφοφορους, οι αλαζονες αλλου ειναι...
Νομιζετε αληθεια οτι προσφερετε καλη υπηρεσια στον νεο Προεδρο και στο ΠΑΣΟΚ ή και αυτο δεν αφορα καννεναν;
Φιλε δεν βλαπτει καννεναν να μιλαμε πολιτικα και με επιχειρηματα, απεναντιας θα ελεγα.
Δεν συμφωνειτε;

Στέλιος είπε...

Το "δεν αφορά κανέναν" προφανώς αναφέρεται στο "από δω και πέρα". Δεν έγιναν, φιλέ μου, καλλιστεία για να βγει ο 1ος και, σε περίπτωση κωλύμματος ή απώλειας του τίτλου, να ακολουθήσει ο 2ος! Εκλέχθηκε πρόεδρος, τέρμα, τελείωσαν τα ποσοστά. Αν ο Βενιζέλος επιμένει να λέει ότι "έχω προίκα το 34%", αυτό σημαίνει ότι εξακολουθεί να προβάλλει ως η άλλη λύση. Ομως στα κόμματα αποφασίζει η πλειοψηφία, που χθές επιπλέον ήταν και συντριπτική. Πολύ δε περισσότερο που, όπως απεδείχθη, ο Γιώργος ψηφίστηκε όχι μόνον από το κομματικό Πασόκ αλλά και από το λεγόμενο "κοινωνικό" Πασόκ, που ο Βενιζέλος είχε προκαταβολικά "αγκαζάρει" για τον εαυτό του.

Divaynne είπε...

έτσι έτσι...