Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

Να γιατί ξαναγυρίζει το Πασόκ...

Η εικόνα, κατά την αισθητική της εκστρατείας Obama,
φτιάχτηκε με αυτό...

Από το μπλογκ ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ το ενδιαφέρον απόσπασμα, που κονιορτοποιεί τους ισχυρισμούς των μίζερων ότι δήθεν το Κίνημα επιστρέφει ως το ... "λιγότερο" κακό:


Το ΠΑΣΟΚ ξαναγυρίζει γιατί επεξεργάστηκε και παρουσίασε, μια πολιτική σύνθεσης, που εμπεριέχει, κατά το δυνατόν, τα σωστά του παρελθόντος και έχει απορρίψει, πάλι κατά το δυνατόν, τα λαθεμένα και τα καταδικασμένα. Μια πολιτική που ενσωματώνει τις σύγχρονες ιδεολογικές απόψεις για την οικονομία και την ανάπτυξη, (κινούμενη μακριά από τον άκρατο νεοφιλελευθερισμό), που λαμβάνει, πολύ σοβαρά, υπ΄ όψη το γεγονός, πως τα βήματα για την προσέγγιση του επιπέδου των άλλων, θεωρούμενων αναπτυγμένων, χωρών της Ε.Ε., δεν μπορεί να γίνουν μόνο στους αριθμούς, ούτε μόνο από τους λίγους και προνομιούχους : θα (πρέπει να) γίνουν απ΄ όλους, από ολόκληρο το λαό !

Δεν είναι τυχαίο πως το ΠΑΣΟΚ μπήκε μπροστά, μόλις παρουσίασε την οικονομική του πρόταση (Γ. Παπανδρέου, Σεπτέμβριος 2008 - ΄Εκθεση Θεσσαλονίκης), και σταθεροποιήθηκε στην πρώτη θέση, των δημοσκοπήσεων, με τη συνέχιση της παρουσίασης και άλλων τομέων από το πρόγραμμά του, (πράσινη ανάπτυξη, εθνικοί στόχοι κλπ).
Να, λοιπόν, ο βασικός λόγος, που το ΠΑΣΟΚ ξαναγυρίζει στην εξουσία !...

Ολη η ανάρτηση, εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: