Παρασκευή 27 Ιουνίου 2008

Η "Σοσιαλιστική Διεθνής" στην Αθήνα και η ... Πιπιλή χτενίζεται!

Την ώρα που στις 30/6 με 2/7 συνέρχεται στην Αθήνα το Συνέδριο της "Σοσιαλιστικής Διεθνούς" και ο Γιώργος θα εκλεγεί εκ νέου Πρόεδρος της μεγάλης αυτής διεθνούς πολιτικής δύναμης, η ... τσιβδή κυρία που απέτυχε να εκλεγεί νομάρχης και νικήθηκε από την Φώφη Γεννηματά (κι έκτοτε το πήρε επί πόνου!), αλλά (χάρη στους χαχόλους ψηφοφόρους της ΝΔ) εκλέχθηκε βουλευτής, θυμήθηκε να κάνει ερώτηση στη Βουλή παραπονούμενη γιατί η Νομαρχία Αθηνών αποφάσισε, με νόμιμες διαδικασίες στο νομαρχιακό συμβούλιο, να επιδοτήσει τη διοργάνωση. Προφανώς, η εν λόγω αποτυχήσασα κυρία δεν μπορεί να καταλάβει την ωφέλεια για το διεθνές κύρος της χώρας μας από τη διοργάνωση μίας τέτοιας συνάντησης τόσων κομμάτων της υφηλίου, εκ των οποίων πολλά είναι και κυβερνώντα κόμματα στη χώρα τους.

Πώς να το καταλάβει? Αφού ο αρχηγός της ... προάγει τις διεθνείς σχέσεις της χώρας μας κάνοντας κουμπαριές με τον Ερντογάν και απουσιάζοντας από όλα τα διεθνή φόρα!


Την απάντηση, όμως, της την έδωσε πληρωμένη ένας ομοϊδεάτης της! Ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Σιούφας, φαίνεται ότι διαθέτει νοημοσύνη κατά τι μεγαλύτερη από αυτήν της κας Πιπιλή, αφού έσπευσε να δηκώσει ότι θα υποστηρίξει και οικονομικά και με κάθε άλλο τρόπο τη μεγάλη συνάντηση της «Σοσιαλιστικής Διεθνούς» στην Αθήνα, προφανώς αντιλαμβανόμενος ο άνθρωπος τη σημασία μίας τέτοιας διοργάνωσης.


Κυρία Πιπιλή, όπως θα έλεγε και μία συνάδερφός σας, είστε ο ... ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ κρίκος! Ξου!