Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Πρωτοπορία Παπανδρέου...

Από το TVXS:

"Στις ερωτήσεις των χρηστών και του Στέλιου Κούλογλου θα απαντήσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ την Τετάρτη 3 Ιουνίου, στις 9:30 μμ. Ερωτήσεις θα μπορούν να διατυπωθούν και κατά την διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης, μπορείτε όμως από τώρα να στείλετε τα ερωτήματα σας. Η συνέντευξη θα μεταδοθεί ζωντανά από την διεύθυνση www.tvxs.gr καθώς και από το live.pasok.gr και θα δοθεί ελεύθερα σε όλο το διαδίκτυο και σε περιφερειακά μέσα ενημέρωσης. Η συνέντευξη με τον κ.Παπανδρέου εντάσσεται στα πλαίσια των συνεντεύξεων με τους πολιτικούς αρχηγούς που έχει ξεκινήσει το Tvxs εν όψει των ευρωεκλογών ... Στην πρόσκληση του Tvxs απάντησαν αρνητικά μόνο η Αλ. Παπαρήγα και ο Κ.Καραμανλής".

Και καταλήγει η ανακοίνωση: "Η απόφαση του αρχηγού της αξιωματκής αντιπολίτευσης να απευθυνθεί μέσω του Tvxs σε όλοκληρο το διαδίκτυο και τα νέα μέσα αποτελεί σταθμό στις εξελίξεις που σημειώνονται στην Ελλάδα στο χώρο της ενημέρωσης".

Σχολιο: ΓΙΑΤΙ άραγε οι μόνοι που αρνήθηκαν διαδικτυακή συνέντευξη είναι τα 2 συνεταιράκια? Ο μεν Καραμανλής γιατί δεν πιστεύει σε καμία πρόοδο και εξέλιξη, η δε Παπαρήγα γιατί ξέρει ότι το διαδίκτυο δεν λογοκρίνεται ούτε ελέγχεται από το Κόμμα...