Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

2η δικαίωση: "άχρηστος" και "άτολμος"...

Το 42% των επισκεπτών του μπλογκ pressmme, που απάντησαν σε σχετικό ερώτημα, τον χαρακτήρισαν "άχρηστο", το 20% "αναποτελεσματικό" και το 19% "τεμπέλη", δηλ. σύνολο ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΑΤΩΝ έως και ΜΕΙΩΤΙΚΩΝ κρίσεων: 81% !!!

***

Αύριο, το "Παρόν της Κυριακής", που προμόταρε με πάθος  τον Καραμανλή έως τώρα, αναγκάζεται να δημοσιεύσει δημοσκόπηση της (επίσης θετικά διακείμενης προς τον Καραμανλή) RASS, σύμφωνα με την οποία οι ερωτηθέντες πολίτες τον κρίνουν σε ποσοστό 66,8% "άτολμο" (πιθανόν θα ήθελαν να του αποδώσουν πιο "βαρύ" χαρακτηρισμό, αλλά το ερωτηματολόγιο της εφημερίδας αυτόν τον χαρακτηρισμό περιελάμβανε!). 
***
Δεύτερη δικαίωσή μας σήμερα: εδώ και μήνες είχαμε αρχίσει στο "Αρατε Πύλας" να χρησιμοποιούμε τον χαρακτηρισμό "αρχι-άχρηστος" για τον απερχόμενο πρωθυπουργό! Σήμερα, 2 δημοσκοπήσεις του αποδίδουν σε συντριπτικό ποσοστό τον ίδιο χαρακτηρισμό, με διάφορες εκφάνσεις.

Επιβεβαίωση!

Το "Αρατε Πύλας" δεν είναι ειδησεογραφικό μπλογκ, είναι μπλογκ γνώμης και σχολιασμού, υπό την έννοια ότι δεν κυνηγάμε την είδηση αλλά την σχολιάζουμε, την αναλύουμε και την τονίζουμε. Ετσι, όταν πριν από μερικές ημέρες γράφαμε αυτό για τις εξελίξεις στον "Ελεύθερο Τύπο", δεν φανταζόμουν ότι, σήμερα, το "Καρφί" του Ν. Κακαουνάκη  θα μας δικαίωνε ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ. Διαβάστε τα 2 κείμενα και συγκρίνετε...