Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2008

Κόψτε κάτι κύριε Λαμπράκη!

Πάλι πάτε να δικαιολογήσετε τον Καραμανλή? Πάλι λιβάνισμα και γλύψιμο? ΠΟΙΟΣ δε σέρνεται? Αυτός που ξεβρακώνεται σε κάθε βουλευτή-"κότα"? Αυτός που κάθεται και παρακολουθεί την κατάρρευση της χώρας? Για συμμαζευτείτε και συμμαζέψτε και την εφημερίδα σας γιατί πολύ εύκολα πέφτει η "γραμμή" και θα δείτε τις κυκλοφορίες σας στα τάρταρα. Καταλαβαινόμαστε ε?

Κάνουν τα ίδια...

Οι φωστήρες της ΝΔ μάλλον πηγαίνουν να κάνουν τα ίδια, όπως πέρυσι που προσπάθησαν να πιάσουν τα κόμματα στον ύπνο κια να κάνουν εκλογές-εξπρές μέσα σε 15 μέρες. Σήμερα στη Θεσσαλονίκη, κι όλο το μεσημέρι, οργίασαν οι φήμες ότι η ... κυβέρνηση παραιτήθηκε. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΗ αν αυτό έχει βάση ή είναι "ράδιο-αρβύλα"!

Αν είναι, όμως, αλήθεια, προσέξτε τη συγκυρία: σήμερα έχουν απεργία οι δημοσιογράφοι και δεν υπάρχουν δελτία ειδήσεων. Αύριο, δε θα κυκλοφορήσουν οι εφημερίδες λόγω της απεργίας. Βολικό? ΒΟΛΙΚΟΤΑΤΟ! Επί 2 ημέρες κανείς δε θα μπορεί να τους κράξει που, λόγω της ανικανότητάς τους, κατάφεραν να γίνονται εκλογές κάθε 12 μήνες! Οπως...Μπουρούντι!

Δείτε κι εδώ μία άλλη άποψη για το "κολπο-διαγραφή" Δαϊλάκη...