Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Ν.Δ.: αραιά-αραιά!




Το δανείζομαι από τον Κρόγια:

δείτε τα χάλια τους στην Πάτρα!

Αλλάζουμε lay out!

Οπως κάναμε και στις ευρωεκλογές, το @ρ@τε πύλ@ς αλλάζει, από σήμερα και μέχρι την Κυριακή των εκλογών, τo lay out της επικεφαλλίδας για να σημάνει και την τελική προσπάθεια για να απαλλαγεί η χώρα από τη γάγγραινα των ρουσσόπουλων, των βουλγαράκηδων, των κουμπάρων, των διορισμένων δικαστών, των κοριών κλπ κλπ!

Δανειζόμαστε την φωτογραφία από το άλμπουμ του Κινήματος στο Flickr!

Πράσινο παντού!



Να γιατί ψηφίζουμε Πασόκ!

7  λόγοι για τους οποίους

στις 4 Οκτώβρη θα ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ:

1. γιατί ήρθε η ώρα να βάλουμε τέλος στην παρακμή που ζούμε.

2. γιατί ο ξεπεσμός της πολιτικής, η απαξίωση των θεσμών και η κοινωνική αποσύνθεση δε θα σταματήσουν απλώς όταν περάσει η κρίση.

3. γιατί χρειαζόμαστε ηγεσία που σέβεται τον πολίτη και έχει όραμα για το μέλλον μας.

4. γιατί η αγορά χρειάζεται να κρατηθεί ζωντανή και να αυξηθεί η αξία του χρήματος στα χέρια του καταναλωτή.

5. γιατί από το οικονομικό αδιέξοδο θα βγούμε μόνο μέσα από την ανάπτυξη, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και τη δημιουργία νέου πλούτου στη χώρα.

6. γιατί για να πάμε μπροστά χρειαζόμαστε ένα κράτος δικαίου και διαφάνειας.

7. γιατί έχουμε τις δυνατότητες και μπορούμε να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο.

Αλλα αντί άλλων για τον ΣΥΡΙΖΑ!


Ακουγα στο δελτίο ειδήσεων του Μέγκα, σήμερα το βράδυ, την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, Νάντια Βαλαβάνη: η πλήρης αφασία! Μπερδεμένα όλα στο μυαλό της, CIA, Ε.Ε., καλοί, κακοί, UFO, όλα μαζί, ένας αχταρμάς!

Υποστήριξε ότι το Πασόκ αμφισβητεί τα παραγματικά μεγέθη της οικονομίας που δίνει η ΝΔ για να ... μπορέσει να υπαναχωρήσει στις υποσχέσεις του! Δηλαδή, κατά την φωστήρα των οικονομικών κα Βαλαβάνη (πού πάνε και τους βρίσκουν τέτιοιυς υποψήφιους?), θα έπρεπε το Πασόκ να MHN  αναδείξει το θέμα της παραποίησης των οικονομικών μεγεθών από τη ΝΔ! Παρεμβαίνει αμέσως ο Παπακωνσταντίνου και δηλώνει δημόσια ότι "ΙΣΑ-ΙΣΑ, ακόμη και αν τα μεγέθη είναι περισσότερο αρνητικά, το Πασόκ θα τηρήσει το πρόγραμμά του για να κινηθεί η οικονομία"! Στην δε ερώτηση του Στραβελάκη: "ίδιο πράγμα είναι να έχουμε έλλειμμα 10 δισ. και ίδιο να έχουμε 20 δισ.?", η κυρία αυτή απάντησε "ναί"!!! Τί να πεις, όλοι κουτσοί-στραβοί στον Αϊ-Παντελεήμονα!

Στο ίδιο δελτίο, ένας απερίγραπτος και μονίμως χασκογελών Μεϊμαράκης, σαν τραμπούκος της ΟΝΝΕΔ (δες και εδώ), να προσπαθεί να προσβάλλει τον Παπακωνσταντίνου, ο Παπακωνσταντίνου να του λέει "δεν σας επιτρέπω" και ο χάχας να ανταπαντά "θυμηθήκατε τον Αγαμέμνωνα Κουτσόγιωργα"!!! Ευτυχώς, τον τάπωσε ο Παπακωνσταντίνου αναλύοντας το οικονομικό πρόγραμμα. 

ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΚΟΜΗ! Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΓΑΛΑΖΙΩΝ, ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΚΑΙ ΡΟΖ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΩΝ!

"Κωλοτούμπες" από τον ΔΟΛ!


Το fimotro έχει απόλυτο δίκιο! Η "κωλοτούμπα" του ΔΟΛ στο "Βήμα της Κυριακής" είναι μεγάλη προκειμένου να "γλύψουν" τον Παπανδρέου: αντί το πλαϊνό editorial της πρώτης σελίδας να το υπογράφει ο Ψυχάρης, όπως και κάθε Κυριακή, το ... παραχώρησαν στον Γιώργο! Κια ναι μεν, σε κάθε άλλη περίπτωση, θα ήταν τιμή για μία εφημερίδα να αρθογραφήσει σε αυτήν ο αυριανός πρωθυπουργός, αλλά εδώ μιλάμε για την εφημερίδα που το 2007 καλούσε τον Παπανδρέου να παραιτηθεί! Ε, ρε τί κάνει η κατρακύλα της κυκλοφορίας...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ TON ΣΤ.ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗ: διαδώστε το!

Αντιγράφω από τον Γ.Κρόγια και διαβάστε το καλά για να δείτε πόσο φαρισαϊκά η ΝΔ μέμφεται τον Παπανδρέου επειδή είπε τα αυτονόητα για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, ενώ η ίδια τάχθηκε υπέρ των αμερικανικών συμφερόντων:

Οι ΝεοΔημοκράτες Ευρωβουλευτές και οι Δεξιοί Ευρωβουλευτές όλων των άλλων χωρών υπερψήφισαν ΜΟΝΟ την τροπολογία για τον Αγωγό "Ναμπούκο", ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ! Αρνήθηκαν την τροπολογία για τους υπόλοιπους αγωγούς, συμπεριλαμβανομένου και του South Stream (ρωσικών συμφερόντων) που περνούν και από την Ελλάδα!

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Στ.Λαμπρινίδης, ευρωβουλευτής του Κινήματος: "Παίξανε το παιχνίδι, όχι μόνο της Αμερικής, αλλά το παιχνίδι που αφήνει την Ελλάδα έξω από οποιαδήποτε στρατηγική θέση, στο μέλλον των αγωγών"!!!


Είναι επίσης γνωστό πως ο αγωγός "South Stream" έχει πολλαπλάσια γεωοικονομική σημασία από τον πετρελαιαγωγό και κατά συνέπεια πολλαπλάσια εθνική σημασία για τη Θράκη. Και όμως τον ξεπούλησαν!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ!