Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Αλέκο, Αλέκα, τα μάθατε τα νέα?


Αλαβάνος & Παπαρήγα:
ήξεραν να παριστάνουν, με σηκωμένο το δάκτυλο,
τους ... τιμητές του Πασόκ,
την ώρα που ΣΥΝ και ΚΚΕ φέρονται να
έλαβαν χρήματα
από τη Ζήμενς το 1989!

ΤΙ ΑΚΟΥΩ?

Ο Π. Κοροβέσης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε, λέει, ότι ΚΑΙ η "αριστερά" (να βράσω τέτοια αριστερά!) έλαβε χρήματα από SIEMENS κατά το 1989-90, επί συγκυβερνήσεως Τζανετάκη:

"Ούτε ο Κύρκος αντέδρασε, ούτε οι επίγονοι του Φλωράκη, το μέγα σκάνδαλο είναι ότι έχουν πάρει χρήματα" (όλη η δήλωση, εδώ).

Παπαπα, κοίτα οι ... "αδιάφθοροι"!



Οταν, λοιπόν, ο Πάγκαλος, η Δαμανάκη και άλλοι γνωρίζοντες μιλάνε για "Γερμανό", μετοχές ΚΚΕ κλπ κλπ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ!

Εχω την περιέργεια να δω πώς θα "καρατομήσουν" τον Κοροβέση, τώρα που δεν υπάρχουν γκούλαγκ, KGB, στρατόπεδα συγκέντρωσης κλπ κλπ! Και ποιόν άραγε χαρακτηρισμό θα του "κολλήσουν": σταχανοβίτη, εχθρό του σοσιαλισμού, τυχοδιώκτη, πράκτορα του ιμπεριαλισμού, μαοϊκό, ζαχαριαδικό?

Update: και πριν αλέκτωρ > (βλ. εδώ).

"Μούφα" τα "στοιχεία" Χριστοφοράκου?

Είμαστε (οι περισσότεροι) πολίτες με μυαλό και κριτική ικανότητα.

Βλέπουμε ένα κόμμα (Πασόκ) να καλεί έναν κατηγορούμενο (και κατήγορο του πολιτικού συστήματος) να καταθέσει όλα τα στοιχεία που διαθέτει ώστε να αποδείξει τις καταγγελίες του. Και μάλιστα με επίσημη επιστολή του Γραμματέα του:

Προς:
Dr. Stefan Kursawe
Rechtsanwalt, Fachanwalt furArbeitsrecht
Heisse Kursawe Eversheds
Rechtsanwälte Partnerschaft
Maximiliansplatz 5
80333 München

Αξιότιμε κύριε,
Δηλώσατε στην εφημερίδα «Το Βήμα», 11/08/09, ότι «αν η Νέα Δημοκρατία θέλει στοιχεία για πληρωμές στα ταμεία της από τη Siemens, τότε ας μας στείλει σχετικό αίτημα. Θα το διαβιβάσω αμέσως στον πελάτη μου. Είμαι σίγουρος ότι αυτός θα της απαντήσει επακριβώς». 
Κατόπιν της δηλώσεώς σας αυτής, και παρότι αναφέρεστε αποκλειστικά στη Νέα Δημοκρατία η οποία απέφυγε να αποδεχθεί την ανωτέρω δημόσια πρόσκλησή σας, το ΠΑΣΟΚ σας καλεί δημοσίως να ανταποκριθείτε στη δέσμευσή σας, παρέχοντας το σύνολο των στοιχείων - αποδείξεων που ισχυρίζεται ότι διαθέτει ο πελάτης σας και αφορούν στο ΠΑΣΟΚ και σε κάθε περίπτωση όσα ετέθησαν υπόψη της Γερμανικής Δικαιοσύνης.
Παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε άμεσα την απάντησή σας, την οποία το ΠΑΣΟΚ μόλις λάβει θα δώσει στη δημοσιότητα. 

Για το ΠΑΣΟΚ
Ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου,  
Γιάννης Ν. Ραγκούσης


Από την άλλη, ο άνθρωπος αυτός αρνείται να δώσει οποιοδήποτε στοιχείο στο Πασόκ (βλ. εδώ), με δηλώσεις του δικηγόρου του, οι οποίες είναι  τουλάχιστον ελεγκτέες από τον Δικηγορικό Σύλλογο στον οποίο ανήκει (χαρακτήρισε "γελοία" την αίτηση του Πασόκ, όταν ο ίδιος αυτός συνήγορος δήλωσε στο "Βήμα" ότι περιμένει αίτηση της ΝΔ για να της δώσει στοιχεία ο πελάτης του!). 

Επομένως, ποιός λογικός άνθρωπος δεν φτάνει στο συμπέρασμα ότι ο Χριστοφοράκος απλά εξαπολύει συκοφαντίες που "γράφουν" στην κάμερα και στα ΜΜΕ και ότι όλα όσα είπε για Πασόκ, Γείτονα κλπ είναι "μούφες"? 

Κατακαημένε Καραμανλή! Η χοντροπετσιά σου δεν εμποδίζει πλέον τη βρώμα, που ο ίδιος δημιούργησες, να κολλήσει και πάνω σου (ή, καλύτερα: μόνον πάνω σου!)...

Υ.Γ.: μέχρι και ο Καψής στο δελτίο ειδήσεων του Μέγκα αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι η κίνηση του Πασόκ ήταν μάτ και ότι κέρδισε τις εντυπώσεις!

Δεν ξέρατε, δεν ρωτούσατε?










Καλό χειμώνα να έχουν μερικοί-μερικοί με την οικονομική πολιτική των μαθητευόμενων μάγων του Καραμανλή και της ΝΔ! Και όχι, ΔΕΝ τους λυπάμαι! 

Γιατί, αν θυμάμαι καλά, τέτοιες μέρες πριν 2 χρόνια (Σεπτέμβρης 2007), εγώ, ο Κρόγιας, ο Παπαχατζής, η Divaynne, o NdN, και πολλοί άλλοι σύντροφοι μαζί,  είχαμε προειδοποιήσει τους "ανυποψίαστους" συμπολίτες μας να ΜΗΝ ψηφίσουν τους άχρηστους και να ΜΗΝ επιβραβεύσουν την απατεωνιά, τον καιροσκοπισμό, την κακοδιοίκηση, την κλεψιά. Κάποιοι, όμως, προτίμησαν να υποθηκεύσουν το μέλλον της χώρας και όλων ημών των υπολοίπων, με αντάλλαγμα 3.000 ευρώ! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ τώρα...

Υ.Γ.: για να μη με λέτε μεροληπτικό, τα παραπάνω αποκόμματα των εφημερίδων  είναι και από τα "Νέα" και από την "Καθημερινή". Φανταστείτε δε τί άλλο θα μπορούσα να παραθέσω αν αποδελτίωνα και τις υπόλοιπες εφημερίδες!

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ κατα συρροήν!

Το ρεπορτάζ των "Νέων"

Μέσα στη δίνη των εξελίξεων  για Ζήμενς και Χριστοφοράκο, πρόσεξα ότι τα μπλόγκς δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία σε μία είδηση η οποία είναι ΑΠΕΙΡΩΣ χαρακτηριστικότερη της αλητείας και της απατεωνίστικης συμπεριφοράς των κυβερνώντων (ναι, γνωρίζω ότι οι χαρακτηρισμοί είναι ανοίκειοι, αλλά νομίζω ότι έχω το ελαφρυντικό της αγανάκτησης ως πολίτης!):

ΜΕΤΑ την απάτη με τις ψεύτικες υποσχέσεις στους συμβασιούχους (ώστε να υφαρπάσουν την ψήφο τους, μετά τους άφησαν στους 5 δρόμους!), ΜΕΤΑ την απάτη με τα 3.000 ευρώ στους πυρόπληκτους (ώστε να υφαρπάσουν  ΕΠΙΣΗΣ την ψήφο τους, μετά τους τα ζήτησαν πίσω!), ΜΕΤΑ την απάτη με τα αφορολόγητα ΙΧ (ώστε να υφαρπάσουν  ΕΠΙΣΗΣ την ψήφο, μετά  τα υπολόγισαν ως τεκμήρια!), ΜΕΤΑ ..., ΜΕΤΑ..., ΜΕΤΑ..., ήρθε ΤΩΡΑ και η είδηση για τη μεγαλύτερη απάτη της ΝΔ: 

Η Κομισιόν αμφισβητεί ότι τα χρήματα (500 εκατομ. ευρώ!), με τα οποία ο Χατζηγάκης "εξαγόρασε" τους διαμαρτυρόμενους αγρότες ώστε να λύσουν τα μπλόκα, έχουν το χαρακτήρα "αποζημίωσης" και θεωρεί ότι συνιστούν  "κρατικές-εθνικές ενισχύσεις", που φυσικά απαγορεύονται και συνιστούν εν είδος αθέμιτου ανταγωνισμού στα πλαίσια της Ε.Ε.  Αν απορριφθούν και τα τελικά στοιχεία της κυβέρνησης, η Ε.Ε. θα παραπέμψει τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για επιβολή προστίμου.  Η Κοινότητα ισχυρίζεται ότι τα στοιχεία που έχουμε στείλει μέχρι τώρα δεν είναι πλήρη και επομένως ζητάει επιπλέον διευκρινίσεις σχετικά με τα χρήματα που δόθηκαν και σε ποιους, χωρίς να υπεισέρχεται σε γραφειοκρατικές επισημάνσεις. 

Το υπόλοιπο ρεπορτάζ, εδώ

"Με παρέσυρεεεε το ρέεεεεμα...."

Στο Σταθμό του Μονάχου,
η καρδούλα μου άχου-άχου... 

(άσμα λαϊκόν και ... νεοδημοκρατικόν)!