Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Μεγαλύτερο προβάδισμα του Πασόκ μετά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου...

Είναι γενική η εντύπωση ότι το Κίνημα ανακοίνωσε πολύ καλύτερο ευρω-ψηφοδέλτιο, τα είπαμε κι εδώ...

Το μπλογκ PIAZZA del POPOLO μας ενημερώνει επιπλέον για το πώς αυτή η καλή εντύπωση μεταφράστηκε ήδη σε εκλογική επιρροή:

"Νέα δημοσκόπηση είδε το φως της δημοσιότητας από τον τηλεοπτικό σταθμό του ALPHA. Πιο συγκεκριμένα η εταιρία Marc σε δείγμα 1242 νοικοκυριών, το διάστημα 14 με 18 Μαΐου, μετά και την ανακοίνωση των ευρωψηφοδελτίων από τους Κώστα Καραμανλή και Γιώργο Παπανδρέου δίνει προβάδισμα 4,1% στο ΠΑΣΟΚ. Να σημειωθεί ότι η διαφορά πριν 15 μέρες που έδινε η ίδια εταιρία ήταν της τάξης του 3,1%! Αξιοσημείωτο επίσης στην δημοσκόπηση, είναι ότι η διαφορά στην εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος βρίσκεται στο 5,3%, ενώ σε ότι αφορά την πρόθεση ψήφου για τις βουλευτικές εκλογές, η διαφορά … εκτοξεύεται στο 5,5%!!! Ακόμα ένα σημείο που αξίζει να σταθούμε είναι ότι η πιθανότερη επιλογή των αναποφάσιστων είναι κατά συντριπτική πλειοψηφία υπέρ του ΠΑΣΟΚ, κάτι που αν επιβεβαιωθεί, η διαφορά αυξάνεται κι άλλο!".

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια!

Από το μπλογκ της Τ.Ο. Πασόκ Ερέτριας, κάποιες αλήθειες που μας υπενθυμίζουν τον φαρισαϊσμό του ΚΚΕ:

Επειδή ακούμε συχνά πως το ΚΚΕ έχει σταθερές απόψεις περί δικομματισμού, διαβάστε τη δήλωση της Αλέκας Παπαρήγα το 1999 (από ανάρτηση του pressmme):

"Είναι θετικό πως το αίτημα να πέσει η κυβέρνηση από τη λαϊκή απαίτηση και να γίνουνε εκλογές υιοθετείται τελικά, έστω και με μισόλογα, από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης".

Να πέσει η Κυβέρνηση ζητάει η κ Παπαρήγα! Το 1999 όμως! Τότε που ήταν κυβέρνηση το κακό ΠΑΣΟΚ. Σήμερα μας ζητάει να πέσει ο δικομματισμός, ή και πολλές φορές "το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ" (πάντα η λέξη ΠΑΣΟΚ πρώτα γιατί αυτή μένει...).

Βέβαια θα μου πείτε τότε ήθελαν να χάσει το ΠΑΣΟΚ γιατί εποφθαλμιούσαν τους ψηφοφόρους του! Σήμερα βολεύει να κερδίσει η ΝΔ, για να υπάρξει πρόβλημα στο ΠΑΣΟΚ και να πάρουν παραπάνω ψήφους (βραχυπρόθεσμα) και λόγω των αντικοινωνικών πολιτικών να έρθει συντομότερα η πολυπόθητη επανάσταση!!!

Επιβεβαίωσή μας από τα "ΝΕΑ"...



Εμείς τα λέγαμε ήδη από χθες, εδώ...
Σήμερα τα "ΝΕΑ" επιβεβαιώνουν στο πρωτοσέλιδό τους τη χθεσινή μας διαπίστωση...

Αλλο Αρτα κι άλλο Πάτρα...

Επειδή διάφοροι "παπαγάλοι", "τρωκτικά" και άλλα είδη του ... ζωϊκού βασιλείου της Ν.Δ. θα επιχειρήσουν σήμερα να κάνουν ηλιθιώδεις (και ανέφικτες εκ της σκληρής πραγματικότητας) συγκρίσεις ανάμεσα στην ΑΝΟΙΚΤΗ συγκέντρωση της Πάτρας που έκανε το ΠΑΣΟΚ και στη ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΧΩΡΟ (βλ. συνοικιακό αθλητικό κέντρο) μάζωξη που έκανε η ΝΔ, φοβούμενη την μη συγκέντρωση των οπαδών της, σας παραπέμπω στην εκπληκτική ανάρτηση-σύγκριση του φίλου Γ. Κρόγια, εδώ...