Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Ο ένας διαψεύδει τον άλλον στη ΝΔ!

Δώστε προσοχή στις παρακάτω δηλώσεις:

Σ. Χατζηγάκης, Υπουργός Γεωργίας: "Δεν υπάρχει κανένα μα κανένα πρόβλημα με την Κοινότητα ... Και το λέω αυτό διότι μιλάμε πάντοτε ΓΙΑ ΖΗΜΙΕΣ, είτε ποιοτικές είτε ποσοτικές, τις οποίες υπέστησαν οι παραγωγοί ... Ζημία, ΟΧΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ, μιλάμε για αποζημίωση, για αποκατάσταση ΖΗΜΙΑΣ..." (προσοχή, είπε "ΖΗΜΙΕΣ").

Γ. Τραγάκης, γραμματέας Κ.Ο. της ΝΔ: "Πολλοί μπερδεύουν την αποζημίωση με την ενίσχυση ... τα 500 εκατομμύρια ευρώ είναι ΕΝΙΣΧΥΣΗ από το οινωνικό σύνολο, από τον προϋπολογισμό..." (προσοχή, είπε "ΕΝΙΣΧΥΣΗ").

Σημειώνω: η ενίσχυση απαγορεύεται χωρίς την άδεια της Κοινότητας. Η αποζημίωση, από την άλλη, επιτρέπεται αλλά οι γεωπόνοι ΠΩΣ θα βεβαιώσουν "ζημίες" που ... δεν υπάρχουν (βλ. εδώ).

ΠΟΙΟΣ λέει αλήθεια και ΠΟΙΟΣ ψέμματα?

ΠΟΙΟΣ "μπερδεύει" τις έννοιες?

Κατά τα άλλα, οι Τράγκες κατηγορούν την αντιπολίτευση ότι ... ρουφιανεύει την "καλή" μας κυβέρνηση στα ελεγκτικά όργανα της Κοινότητας! Ξεχάσατε κ. Τράγκα τη απογραφή της οικονομίας, το 2004, που ήταν καθαρή ρουφιανιά του Αλογοσκούφη? Ξεχάσατε το γιουγκοσλαβικό καλαμπόκι, το 1989, που ήταν καθαρή ρουφιανιά του Μητσοτάκη?

Πασόκ: "σταματήστε τις κουτοπονηριές!" (βλ.
εδώ).

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τα παραλες φιλεμου....Ρουφιανια και Μητσοτακης ειναι εννοιες εκ διαμετρου αντιθετες!!! Ετσι δεν ειναι; Κουραγιο, τελειωνουν τα ψωμια τους...
Την καλησπερα μου