Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2008

Εκλογές κάθε χρόνο?

ΠΕΡΥΣΙ έγιναν πρόωρες εκλογές επειδή ο Καθιστός Βούδας πήγε να πιάσει στον ύπνο την αντιπολίτευση. Βέβαια, το σχέδιο δεν του πολυβγήκε, αφού εν τέλει πιάστηκε στον ύπνο ο ίδιος και οι υπουργοί του που κοπροσκύλιαζαν στη Μύκονο: κάηκε η μισή Ελλάδα και θα καιγόταν και η άλλη μισή.

ΦΕΤΟΣ, που επίσης στον Καθιστό Βούδα δεν βγαίνουν τα σχέδια με τους 151 βουλευτές+ τον οψίμως διαμαρτυρόμενο Τατούλη, τα "παπαγαλάκια" του (που, από ό,τι φαίνεται, "ταϊζονται" καλά!), άρχισαν πάλι τη φημολογία για "πρόωρες" εκλογές! Πρώτη-πρώτη η "νέα πατσαβούρα", το Μέγκα, ο Σκάϊ κλπ.

Ερωτώ: ΠΟΙΟΣ φωστήρας της Νομικής τους είπε ότι το Σύνταγμα επιτρέπει τη διενέργεια εκλογών κάθε χρόνο, αν τα βρίσκει σκούρα η εκάστοτε κυβέρνηση? Ο Καταστατικός Χάρτης της χώρας επιβάλλει και άλλου είδους κυβερνήσεις, αυτές τις συνεργασίας. Εκτός αν οι επίγονοι του Στάλιν στην Κουμουνδούρου (cool Alexis and co.) έχουν ήδη ενημερώσει τους καραμανλο-ρουσσόπουλους ότι θα προβοκάρουν κάθε τέτοια λύση! (όχι ότι δεν τους έχω ικανούς δηλαδή...).

Δεν υπάρχουν σχόλια: